Merhaba Arkadaşlar,
Burada yazan olumlu yorumlara güveniprandevu aldım. Sorunum yaşım dolayısıyla yüzümde sarkma başladı ve elmacık kemiklerim de hiçbir zaman belirgin olmadığı için iyice çökük görünüyor ve yüzümü daha uzun gösteriyor.
İnternette konuyla ilgili birçok yazı okudum, yabancı sitelerden faydalandım ama tabii ki konuya hakim bir doktorun muayene etmesi ve yönlendirmesi lazım. Telefonunu bulup randevu aldım ve randevu saatinde Hacettepe'ye gittim. Benden başka 2 hastası daha vardı bekleyen. Yarım saat sonra geldi, ilk hastayı aldı bir 10 dakika falan görüştü. Sonra beni aldı.
Kısaca durumu anlattım. Bana şöyle bir bakıp sana orta yüz germe yapalım dedi. O nasıl olacak dedim. İşte dokuları topluyoruz, eski yerine koyuyoruz dedi. Dedim elmacık kemiklerimin de belirginleşmesini istiyorum kombine bir ameliyat nasıl olur? Fazla olur dedi. Ne yapmayı önerdiği ameliyat hakkında ne benim düşündüğüm elmacık kemiği implantı hakkında bilgi verdi. Ağzından lafı zorla aldım. Devamlı bu ameliyatı düşünün tekrar gelin deyip durdu ama ameliyat hakkında da bilgi vermedi. Bir şey soruyorum birkaç kelimeyle geçiştiriyordu. Oturmama bile izin vermedi, bir ara beni kapıya iteledi.
Bilgi vermediği ameliyat hakkında ne düşüneceğim neye karar vereceğim acaba? Bana o saatte randevu veren kendisi ama bir beş dakika bile ayırmadı. Bir de güzel bir muayene ücreti ödedim. Gelecek sefer gittiğimde de lütfedip iki üç dakika ayırır belki bilemiyorum ama ben de kendisini orada eledim.
Hastaya saygı duymak, iki dakika ayırmak çok mu zor? İşini iyi yapan ve hastasına değer veren doktor arayışım devam etmekte. Türkiye'de bulması zor galiba. Önerdiğiniz doktor varsa mesaj atabilir misiniz arkadaşlar.