• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde Sarkma

Burberry77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
484
167
53
Merhaba Arkadaşlar,

Burada yazan olumlu yorumlara güveniprandevu aldım. Sorunum yaşım dolayısıyla yüzümde sarkma başladı ve elmacık kemiklerim de hiçbir zaman belirgin olmadığı için iyice çökük görünüyor ve yüzümü daha uzun gösteriyor.
İnternette konuyla ilgili birçok yazı okudum, yabancı sitelerden faydalandım ama tabii ki konuya hakim bir doktorun muayene etmesi ve yönlendirmesi lazım. Telefonunu bulup randevu aldım ve randevu saatinde Hacettepe'ye gittim. Benden başka 2 hastası daha vardı bekleyen. Yarım saat sonra geldi, ilk hastayı aldı bir 10 dakika falan görüştü. Sonra beni aldı.
Kısaca durumu anlattım. Bana şöyle bir bakıp sana orta yüz germe yapalım dedi. O nasıl olacak dedim. İşte dokuları topluyoruz, eski yerine koyuyoruz dedi. Dedim elmacık kemiklerimin de belirginleşmesini istiyorum kombine bir ameliyat nasıl olur? Fazla olur dedi. Ne yapmayı önerdiği ameliyat hakkında ne benim düşündüğüm elmacık kemiği implantı hakkında bilgi verdi. Ağzından lafı zorla aldım. Devamlı bu ameliyatı düşünün tekrar gelin deyip durdu ama ameliyat hakkında da bilgi vermedi. Bir şey soruyorum birkaç kelimeyle geçiştiriyordu. Oturmama bile izin vermedi, bir ara beni kapıya iteledi.
Bilgi vermediği ameliyat hakkında ne düşüneceğim neye karar vereceğim acaba? Bana o saatte randevu veren kendisi ama bir beş dakika bile ayırmadı. Bir de güzel bir muayene ücreti ödedim. Gelecek sefer gittiğimde de lütfedip iki üç dakika ayırır belki bilemiyorum ama ben de kendisini orada eledim.
Hastaya saygı duymak, iki dakika ayırmak çok mu zor? İşini iyi yapan ve hastasına değer veren doktor arayışım devam etmekte. Türkiye'de bulması zor galiba. Önerdiğiniz doktor varsa mesaj atabilir misiniz arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şımarmış parayı doçentliği bulunca önce insanlık ama nerede hastaları sayesinde tecrübe kazanıp uzman olurlar sonra da eyvallah etmezler

Şahsen görüp görebileceğiniz en iyi doktorlardan birisi kendisi yıllardır doktorum elbette zamanı geldi müsait olmadı ya da kısa görüştü ama dediğiniz kadar hastayı iteleyerek ya da umursamaz bir tavırla konuştuğunu düşünmüyorum insanlarda yanlış bir izlenim yaratmanızı istemem. Sizin dediğiniz ameliyat belki gerçekten aynı anda olması size sıkıntı yaratacaktı ki o bir cerrah emin olun sizin için en iyisi neyse onu ister. Saygılarla.

Burun ameliyatı olanlar resim atabilirmi ben 2 doktor arasında kaldım

O odada ben ve dediğiniz doktor vardı, sizi görmedim. Ve ben beni kolumdan ittirerek kapıya götürdüğünü biliyorum. Dediğim gibi sorularıma da doğru dürüst cevap vermedi.
Ben bu kişiyle yaşadığımı yazdım ve bu da benim hakkım. Yalan söylemiyorum sonuçta. Sizin bu kişiyle anlaşmanız onun bana yaptığının iyi olduğunu göstermez. İyi deneyimlerimizi yazdığımız gibi, kötü deneyimlerimizi yazmaya da hakkımız var, yalancılıkla yanlış anlama bahaneleriyle suçlanmadan. İyi günler.

İnşallah bir dahaki gitmenize fikriniz değişir daha sıcak elektrik alırsınız sizi suçlamak ya da yalan söylediğinizi iddia etmem gibi bir durum söz konusu asla değil, sadece yanlış anlamış olabileceğinizi düşündüm , umarım iyi günlerde görüşürsünüz

KOCAELİ DE TAVSİYE EDEBİLİRİM. HEM GÜLERYÜZ HEM İŞLEM ANLAMINDA MEMNUN KALIRSIN. KARAR VERİRSEN RANDEVU İÇİN YARDIMCI OLURUM.
SEVGİLER.

Benim kulak kıkırdağım doğuştan düzdü ve kıvrım oluşturmak için 7 yaşımda ilk ameliyatımı oldum sonraki ameliyat için de 18'imi beklememi söylediler, ben de 18'imi doldurduktan sonra Bey'e gittim. 250tl muayene ücreti aldı ve kulağıma bir şey yapamayacağını söyledi gereksiz ve uzun süreceğini üstelik sadece ufak tefek düzeltmeler yapabileceğini söyleyip ameliyat küpe takmamı önerdi. Kulağı olanlara kulak yapıyormuş yani insanların ne sorunları varmış sonuçta gibi cümleler kurarak sorun ettiğim şeyi küçümsedi üstelik. Sonrasında eh 250 lirayı vermişken burun estetiğini de sorayım dedim çünkü çocukluktan beri yaz-kış burnum akar benim ve et met bir şey mi var öğrenmek istedim ayrıca estetik de istiyorum çünkü burnumun ucu düşük ve burun deliklerim geniş ama kendisi burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi bunun için burnum sürekli akıyormuş ve 5-6 bin lira civarı bir ücret tutacağını söyledi ama garip geldi bana çünkü dediğim gibi benim sorunum başkaydı ve sonrasında da mersinde bir prof.a göründüm prof.şakir ünal. kendisi hem muayene ücreti almadı hem de burun kemiğimin gördüğü en düzgün kemiklerden biri olduğunu söyledi, burun akıntımın alerjik bir nedeninin olabileceğin bu yüzden KBB doktoruna görünmemi önerdi ve eğer ben ameliyat yapacak olsam kemiğe asla dokunmazdım burun ucunda çalışırdım demişti yani ben bu kadarlık bir deneyimle bile kapısından dahi bir daha geçmeyeceğimi öğrendim

Yanlış hatırlamıyorsam 2015 yazıydı ama bence iyi düşünün çünkü burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledikten sonra şakir beyle kalmayıp iki farklı KBB doktoruna gittim ikisi de burun kemiğimde eğrilik olmadığını alerjim olduğundan burnumun sürekli aktığını söylediler yani bilemiyorum, ben hem burdaki yorumları okudum hem de önerilen doktorların instagram hesaplarını takip ettim bence siz de biraz detaylı araştırın

Aah ah keşke sizin mesajınızı daha çok dikkate alsaydım keşke sizin gibi ben de eleseydim forumda adına açılmış bir sürü başlık vardı hep iyi şeyler yazıyordu onlara inandım ameliyat oldum şimdi çok pişmanım

Back