Yüzde kızarıklık,kaşıntı,pul pul dökülme

songul97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
26
2
1
27
Alın bölgemde,göz kapağımda,göz altlarım da kızarıklık kaşıntı ve pul pul dökülme var. Nemlendirici sürünce çok yanıyo ve hiç bir işe yaramıyor. Ve çok kuru böyle dokununca çok sert. Ne kullanmamı önerirsiniz. Ben egzama diye düşünüyorum. Lutfen kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• Snapchat-7803477233196642455.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.393
  • Snapchat-7457047909182745728.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 1.902
Doktora gidin bence. Trosyd mutlaka geçirir. Az miktarda kortizon içeren bir krem. Eczanede bulabilirsin. Bence stres kaynaklıdır. Kendi kendine de geçebilir.

Bence burda bizim önerdiğimiz ilaçları bilinçsizce kullanman doğru olmaz.Mutlaka bi cildiyeye git.

Haftaya cuma gününe randevu aldım. Okula gitmesem umursamam kendimi kötü hissediyorum. Bende makyajdan mı acaba diye düşündüm. Teşekkür ederim

Haftaya cuma gününe randevu aldım. Okula gitmesem umursamam kendimi kötü hissediyorum. Bende makyajdan mı acaba diye düşündüm. Teşekkür ederim
Cildin hassas olabilir ve kullandigin makyaj malzemesi alerji yapmış olabilir yada sizinde dediginiz gibi pek anlamam ama egzamada olabilir. Bence o kadar ertelemeyin hastanenin bir acil servisine başvurun belki klinige sevk eder veya ilac verir ve öyle randevu gününüzü beklersiniz. Çok geçmiş olsun..

Okuduğum yerde çok sıkıntı bir yer. Bir tane hastanesi var ve bir cildiye doktoru var. Kuaförde makyaj yaptırmıştım çakma mac kullandı sanırım ondan sonra böyle kötüleşti

Hemen doktora gidin. .
Geçmiş olsun. .

Okuduğum yerde çok sıkıntı bir yer. Bir tane hastanesi var ve bir cildiye doktoru var. Kuaförde makyaj yaptırmıştım çakma mac kullandı sanırım ondan sonra böyle kötüleşti
O zaman bir eczaneye basvurun onlarda az çok anlarlar ona göre bir ilaç temin edin. Bilmediğiniz yerlerde böyle sorunlar olabiliyor tabii başkasına kullanilan size kullanılıyor bir kiside olan bakteri bir diger kisiye geçebiliyor sonucta bunlar kimyasal ürünler. Tekrardan geçmiş olsun

Bendede oldu egzema benzeri ama sakin sakin kortizollu krem alma cunku oralar hassas. Coresatin turuncu sari renkli bir krem vermisti doktor. Goz cevresine surulmez dedi kortizol iceren kremler. Cok gecmis olsun.

Guneste alerji yapmaya basladi buaralar belki oyle birseyde olabilir

İlaç isimlerini yazdım yarın eczaneye sorup öyle alıcam. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…