• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzbinlerce vatandaşa parası geri ödeniyor

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
226 Bin Aboneye Gaz Paraları İade Edilecek

Doğalgaz abonelerinden haksız şekilde alınan ücretler iade ediliyor. Bugüne kadar 6.2 milyonluk ödeme yapıldı.
Enereji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, bazı doğalgaz dağıtım şirketlerinin abonelerden haksız şekilde ücret aldığının tespit edildiğini ve Kurul kararıyla iadelere başlandığını söyledi. Yılmaz, hatanın mevzuatın yanlış değerlendirilmesinden kaynaklandığını belirtti.

ÖDEME BAŞLADI

EPDK Başkanı Yılmaz, haksız şekilde alınan ücretlerin iadesine başlandığını bildirerek, 16 dağıtım şirketinin, 226 bin 35 aboneden fazla para aldığını tespit ettiklerini kaydetti.

İNTERNETTEN KONTROL EDİN

Abonelerin hizmet aldıkları doğalgaz dağıtım şirketinin internet sitesinden kendilerine iade edilecek bedeli öğrenebileceğini kaydeden Yılmaz, tüketiciyi uyardı.
http://m.haberler.com/226-bin-aboneye-gaz-paralari-iade-edilecek-7752453-haberi/

çoğu da böyle yapıyor o elektrik şirketi de önce sayaç parası tahsil edip sonra geri ödüyoruz dedi
biz de gidip hiç geri almaya uğraşmadık kaldı öyle
bunlar böyle böyle köşeyi dönüyor

valla milleti yoruyorlarki kimse gelip istemesin, işler online halledilse, hesaplara yatırılsa herkes alır, ama kim gitcek dilekçe vercek, sıralarda beklicek, bence de yarısı gitmez

haksız yere alan onlar, uğraşan biz

valla milleti yoruyorlarki kimse gelip istemesin, işler online halledilse, hesaplara yatırılsa herkes alır, ama kim gitcek dilekçe vercek, sıralarda beklicek, bence de yarısı gitmez

haksız yere alan onlar, uğraşan biz
aynen canım uğraşmaya değmez bence de

olan hep vatandaşa olsun

hbr istanbul için mi geçerli ?
orda arkadasım 350-400 tl lik geri ödeme almıştı yazın..

Ya kızlar ne demek uğraşmam almam 1 lira bile olsa gidin alın kolay mı kazanıyoruz böyle diye diye zengin ediyosunuz bu fikir herkesin hoşuna gitti elektik de yapar su da yapar o da yapar bu da yapar nasıl olsa millet kaz ödüyor geri de istemiyor adam başı 1 liradan milyarlarca para ne ala :KK34:

Ya yalan yaa
daha öncede kredi , kredi kartları için böyle söylemişlerdi. bizzat gittim uğraştım ama sonuç 1 sene oldu herhangi bir cevap alamadım. Uğraşsan bile alamıyorsun boş yani o yüzden.

Back
X