Çok teşekkür ederim o kadar detaylı yazmışsın ki yorulmaktan haklısın :)1- Arındırıcı olmayan nemlendirici yüz yıkama jeli yada köpüğü kullanabilirsin. Mesela Himalaya Aleo Veralı yüz yıkama jeli güzel. Sabah akşam kullanılabilir.
2- O şekilde arındırıcı cihaza gerek yok bence. Yüz temizleme süngerleri kuru ciltler için daha uyun üzerine temizleme jelini döküp kullanabilirsiniz.
3- Hobbyler arkolar yağ içerdiği için size iyi geliyo gibi olabilir ama uzun süreli kullanımlarda yüzünüzde yağ bezesi yapar. Onların üzerinde el yüz vucut yazıyor fakat yüz için fazla yağlı. Yüz için Lorealin mucizevi yağ serisi kremine başlayabilirsin. Gündüz gece ayrı kullanılıyor.
4 ve 7-Kore den gelen tek kullanımlık kollajen içeren kağıt maskeler var onlar çok iyi.
5 ve 6- Yeni başlayanlar için gözçevresine niveanın Q10 içerikli göz çevresi kremini öneririm. Sebamedin de Q10 içerikli kremi iyi o da olabilir.
Erkek arkadaşınıza için ise kesinlikle arındırıcı yüz yıkama jeli almanız lazım. Yani sizinle aynı ürünü kullanamaz. Kömürlü olan üzerinde arındırıcı yazan yüz yıkama jeli lazım ve en önemlisi temizlenen gözeneklerin boş kalmaması kapanması için iyi bir tonik kullanması lazım. Garnier in saf temiz toniği gözenekleri çok iyi kapatıyor. Bunları kullanırsa cildi düzelir.
Yoruldum :)))
Teşekkür ederimArko filan kesinlikle kullanmayın ilk başta cildiniz kuru olduğu için iyi geldiğini düşüneceksiniz ama maalesef iyi gelmiyor . Bioderma lekelere karşı Yıkama jeli var onu öneririm. Ziajanın göz altı kremi ve yine göz çevresi sıklastırma kremi var gerçekten efsane. 25 yaşındayım bende başladım ama verdiği aydınlığı hissedebiliyorsunuz gerçekten .foreo tarzı seyler kesinlikle işe yaramıyor cildimiz zatem hassassünger dışımda bir sey kullanmayın bence . Yüzünüzü yıkadıktan sonra kurutmayın yani ken kendine kurusun ve ihtiyacı olan suyu cildiniz alsın. Birde Gül suyu nu veya maden suyunu buz kalıplarına koyup onunla yüzünüze her gece yaptığınız masaj da cildinizin daha gec yaslanmasını sağlayacaktır.
29 yaşına girdim. Cildimde hafif sarkma farkettim. Dudak kenarımda çok hafif aşağıya doğru sarkmalar var. Birkaç sorum olacak. Ve önerilerinizi gerçekten kaliteli ama en uygun olması kriterlerini düşünerek yaparsanız çok sevinirim.
1. Kuru ciltler için öncelikle yüz yıkama jeli, jel içeriği ve kullanım sıklığı
2. Elektrikli yıkama cihazları hakkında ne düşünüyorsunuz? Foreo ürünlerinden herkes çok memnun ama ben o kadar büyük fiyatlarda bir ürün almak istemiyorum. Aynı kalitede olmayacaktır elbette ama yeterli olacak 50-100 lira arası tavsiyeleriniz nedir? Cildim kuru olduğu İçin tahriş etmeyen bir şey olması lazım.
3. Yüzü temizledikten sonra nemlendirmek için ne kullanabilirim. Aloe Vera özlü nemlendiriciler kullanıyorum hobby Arko nem gibi ama daha iyi olan bir şey varsa söyleyin lütfen.
4. Botoks maske önerileri
5. Göz altı torbalarım oldukça arttı. Bunda düzensiz uykumun çok etkisi var ama tatillerde şu evde kaldığımız dönemde düzene sokamıyorum maalesef.
6. Göz çevresi
7. 30+ yaşlanma karşıtı gece gündüz krem veya maske
Benim için kuru cilt ürün tavsiyeleriniz i istiyorum fakat ekstra olarak erkek arkadaşım İçin de yardımcı olmanızı istiyorum. Sevgilimin cildi yağlı gözenekleri çok geniş ve cildinde sürekli geçmek bilmeyen sivilceler siyah lekeler oluyor. Maske jel ne gibi şeyler kullanmalıyız çevrenizden bildikleriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kolejen enjeksiyonun etkisi geçince nolcak peki cilt kendini birakirsaDolgu botoks ve kollejen enjeksiyonla tecrübelerim var, hydrafacial temizlik üstüne sonradan kollajen aşı yaptırdığınızda istediğiniz sonucu alırsınız diye düşünüyorum.
Bir süre estetisyenlik eğitimi aldım ancak bu mesleği yapmadim. Az çok bilgim var, yardımcı olabileceğim konularda yazayim.29 yaşına girdim. Cildimde hafif sarkma farkettim. Dudak kenarımda çok hafif aşağıya doğru sarkmalar var. Birkaç sorum olacak. Ve önerilerinizi gerçekten kaliteli ama en uygun olması kriterlerini düşünerek yaparsanız çok sevinirim.
2. Elektrikli yıkama cihazları hakkında ne düşünüyorsunuz? Foreo ürünlerinden herkes çok memnun ama ben o kadar büyük fiyatlarda bir ürün almak istemiyorum. Aynı kalitede olmayacaktır elbette ama yeterli olacak 50-100 lira arası tavsiyeleriniz nedir? Cildim kuru olduğu İçin tahriş etmeyen bir şey olması lazım.
3. Yüzü temizledikten sonra nemlendirmek için ne kullanabilirim. Aloe Vera özlü nemlendiriciler kullanıyorum hobby Arko nem gibi ama daha iyi olan bir şey varsa söyleyin lütfen.
5. Göz altı torbalarım oldukça arttı. Bunda düzensiz uykumun çok etkisi var ama tatillerde şu evde kaldığımız dönemde düzene sokamıyorum maalesef.
6. Göz çevresi
Benim için kuru cilt ürün tavsiyeleriniz i istiyorum fakat ekstra olarak erkek arkadaşım İçin de yardımcı olmanızı istiyorum. Sevgilimin cildi yağlı gözenekleri çok geniş ve cildinde sürekli geçmek bilmeyen sivilceler siyah lekeler oluyor. Maske jel ne gibi şeyler kullanmalıyız çevrenizden bildikleriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mehaba gunde 1 kere nasil yani nemlendiriciden sonra aksam cikartmak icin yikamiyomunuzYıkama jeli ve nemlendirici olarak eczane ürünleri öneririm. Bende çok araştırdım bir dönem denedim yanıldım tekrar denedim.
Yıkama sıklığını çok sordum soruşturdum sabah ve akşam diyorlar ancak ben günde 1 kereyi kendimde daha uygun buluyorum. Yıkadıktan sonra arkasından hemen nemlendirici
Foreo ve benzeri diğer şeyler çok yağlı ciltlerde belki belki. Ama cildin koruyucu örtüsünü bozduğunu düşünüyorum demişti bana bir eczacı.
Göz çevresi ve 30+ ürünleri benimde araştırmam gerekbir yorum yapamayacağım
Ama güneş kremini kullanmaya çok dikkat edin en önemlisi o diyorlar.
Ben yüzümü temizlerken sabunla yıkıyorum kendimi bildim bileli,sinoz 24K altın yüz bakım sabunu diye yeni bi ürün çıkarmış onu kullanıyorum şuan cildime çok iyi geldi hem güzel temizliyo hemde sonrasında kurutmadı cildimi içinde gerçekten altın parçacıkları olması da çok hoşuma gitti29 yaşına girdim. Cildimde hafif sarkma farkettim. Dudak kenarımda çok hafif aşağıya doğru sarkmalar var. Birkaç sorum olacak. Ve önerilerinizi gerçekten kaliteli ama en uygun olması kriterlerini düşünerek yaparsanız çok sevinirim.
6. Göz çevresi
Bu sabunu bende aldım icinde makademya yağı,e vitamini falan var bende beğendim etkileri güzel gercekdenBen yüzümü temizlerken sabunla yıkıyorum kendimi bildim bileli,sinoz 24K altın yüz bakım sabunu diye yeni bi ürün çıkarmış onu kullanıyorum şuan cildime çok iyi geldi hem güzel temizliyo hemde sonrasında kurutmadı cildimi içinde gerçekten altın parçacıkları olması da çok hoşuma gitti