• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz yanması ve baş ağrısı

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar 20 yasindayim son bir aydır başımda gezici bir ağri ve yüzümün bir tarafının bir bölümünde dudagımın üstünden yukarı dogru,bir baskı var sanki geziyor yüzümde ve yanma hissim var.Doktora gittigimde agrıyı anlattim ama yanmayı söylemeyi unutmusum.Mr istedi cektiricem.Yaygın anksiyete bozuklugum var.Sizce ciddi bir sey midir sirf anksiyeteden olabilir mi? :(

Ben onu aylarca çektim maalesef :( ama önemli bişey deil sadece çok çok rahatsız edici. Hem sinüzitim var hem de kafa kaslarıyla alakalı bi durummuş. Hiç geçmeden 3 hafta ağrıdığını biliyorum.

Ya
Ben onu aylarca çektim maalesef :KK43: ama önemli bişey deil sadece çok çok rahatsız edici. Hem sinüzitim var hem de kafa kaslarıyla alakalı bi durummuş. Hiç geçmeden 3 hafta ağrıdığını biliyorum.[/QUOTE ya birtek baş ağrısı olsa tamam da yüz yanması beni cok korkuttu ya anksiyeteden olabilir mi baskı var gibi yüzümde dudağımın üstünde yanagıma dogru gidiyor.Bazen de yanıyor orası.sinüzitim de yok yani.

Sanmıyorum anksiyete ile alakalı olduğunu ama tabi en doğrusunu doktor bilir.

Benim babam kbb uzmanı yanma gezici ağrı falan olunca hiç takmıyo üşütmüşündür al ağrı kesici diyip kestirip atıyo :)

Sanmıyorum anksiyete ile alakalı olduğunu ama tabi en doğrusunu doktor bilir.

Benim babam kbb uzmanı yanma gezici ağrı falan olunca hiç takmıyo üşütmüşündür al ağrı kesici diyip kestirip atıyo :)
Sinüzit bölgesi de degil baskı olan yer.Yüzümün belirli bir bölgesi baskılı be yanıyor ilk defa böyle oldu.Başımda oyle olunca korktum.Ciddi bir sorun mu var diye.

Anladm benim tek taraflı ağzımın kenarından kafamın tepesine kadar oluyo. Hem yanma hem uyuşma.

benim de psikiyatrik problemlerim var. Bir süre şiddetli baş ağrıları yaşadım. Nöroloji doktoru MR istedi. Başımın sağ tarafında kist çıktı. Ama iyi huylu bir şeydi muhtemelen doğduğumdan beri var. Sadece büyüyor mu takip ediliyor. Psikiyatrik rahatsızlıklarımın sebebi de oymuş duygu durum bozukluğu yaratıyormuş kistçiğim.

benim de psikiyatrik problemlerim var. Bir süre şiddetli baş ağrıları yaşadım. Nöroloji doktoru MR istedi. Başımın sağ tarafında kist çıktı. Ama iyi huylu bir şeydi muhtemelen doğduğumdan beri var. Sadece büyüyor mu takip ediliyor. Psikiyatrik rahatsızlıklarımın sebebi de oymuş duygu durum bozukluğu yaratıyormuş kistçiğim.
Benim bir de karıncalanma derdim var ondan cok korkuyorum ms miyim falan diye :( size de cok gecmis olsun insallah büyümez ve daha da sıkıntı vermez.

Back