Merhabalar öncelikle ,
Bundan bes dakkika önce , nasil kilo alabillirim yazisini okuyunca cok sevindim :)
Cünki Derdimle yanliz olmadigimi gördüm .
Ben iki senedir Kilo almayi cok istedim ama birtürlü seytanin bacagini kiripta düzeyli olarak istegimin arkasindan gidemedim bu yüzdende hep ayni Sorunla savasdim sizler gibi .
Bakin Hanimlar ben sorunun surda oldugunu düsüniyorum , Kilo almayi cok istiyoruz ve söyliyoruzda bazen kendimizi Toparlayip bir kac gün ard ardina ne bulluyosak tikiyoruz icimize
ama sonra sikkiliyoruz durmadan yemek düsünmekten ve bir kac günlük deniyimizi birakiyoruz veya daha sonraya erteliyoruz . Ama bu yanlis isde , tamam ne bulluyosak icimize
tikamakta zorunda degilliz ama söyle yapabilliriz , Her Gün migdenizi birazda alistirabillirsiniz eger bügün kahvaltiya ikitane ekmek yediyseniz ve öglen yemegine bir tabah corba ve ana yemektende bir kepce OZAMAN yarin Kahvaltiya üc ekmek yemeyi deneyin hadi olmadi iki bucuk Aksam yemeginde bu sefer Bir tabak corba daha bir kepce daha ve yarim :) . Migdenizi böyle alistirmayi deneyin , ve artik bellirli yemek portionlarina geldiginiz zaman bunu düzeyle bir sekilde sürdün , yani hergün bu con önemli . Belki iki Gün sonra Tartiya ciktiginizda hala ayni Kiloda olabillirsiniz ama Sakin üzülüp Pes etmeyin
ZAFERLER CÜNKI EMEK ISTER SABIR ISTER . Ben Suan bir Haftalik yazdiklarimin Deneyiminin icindeyim , ve inanin bana yarim Kilo aldim bile ve Migdem yavas alismaya basladi ve eskisinden dahada cabuk acikiyorum .
Bol sanslar