Yüz ve Kilo

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
Arkadaşlar merhaba, ben de kilo alma hevesini birkaç yıldır taşıyan ancak bir türlü yeterli azmi bulamayıp, çabalamaya geçemeyen biriyim. Boyum 165 ve kilom 42. İnsanlar bacaklarım kalın diye açık giyinemez ben de resmen tam tersi sebepten.. Hiçbir şeyi yakıştıramıyorum, çevir çevir üstümde iyi duran birkaç şeyi giyiyorum. Tahmin ediyorum sizlerin de aynen yaşadığı durumlar. Son bir kaç ayda kilomda aslında pek de bir değişiklik olmadığı halde 2-3 kişiden zayıflamışsın lafını duydum tahmin edersiniz iyice moralim bozuldu.. Bunların söylendiği zamanlarda da allığımı bir ton filan koyulaştırmıştım ve göz üstüme eye linerı dağıtarak bir makyaj yapmaya başlamıştım hafif, önceden daha az belirgin bir allık kullanır gözüme de pek bir şey sürmezdim. Sizce bununla alakalı olabilir mi ve yüzümüzü daha dolgun gösteren, böyle zayıf kişiler için nasıl makyaj yapılmalı bilenler paylaşırsa çok sevinirim :)

Son düzenleme:
canım makyaj konusunda sanırım açık renk makyaj daha kilolu gösterir suratı
bir de benim saçlar açıkken yüzüm daha kilolu duruyor gibi
saçlarımı koyuya boyadım daha ince duruyor yüzüm
halbuki koyu renk saç daha çok yüzü öne çıkarır derler ama

evet ya biraz internette bakındım, elmacık kemiklerinin altına filan koyu sürmek daha zayıf görünmenin ipucu olarak söylenmiş. benim hiç yapmamam lazım :) başka bildikleri olan varsa paylaşalım çok sevinirim ya :) morale ihtiyaç var biraz..

ne kadar çok kafana takmışsın öyle bi kaç yerde okudum yazdıklarını.boşver hepimize bazen zayıflamadığımız halde zayıfladığımızı söylerler.aldırma.bazen uykusuzluk..bazen su kaybı..v..s..bunlar yüzü yorgun ve zayıf gösterir.koyu tonları makyajda tercih etme.ben hep en açık fondoten ve şeftali pembesi allık kullanırım..çok hoş duruyo

Evet ya bu konudan kendim de çok rahatsız olduğum için böyle hassasım. Ben de pembe tonlarda allık almayı düşünüyorum en azından kilo alana kadar. Teşekkür ederim cevabınız için

Merhabalar öncelikle ,
Bundan bes dakkika önce , nasil kilo alabillirim yazisini okuyunca cok sevindim :)
Cünki Derdimle yanliz olmadigimi gördüm .
Ben iki senedir Kilo almayi cok istedim ama birtürlü seytanin bacagini kiripta düzeyli olarak istegimin arkasindan gidemedim bu yüzdende hep ayni Sorunla savasdim sizler gibi .
Bakin Hanimlar ben sorunun surda oldugunu düsüniyorum , Kilo almayi cok istiyoruz ve söyliyoruzda bazen kendimizi Toparlayip bir kac gün ard ardina ne bulluyosak tikiyoruz icimize
ama sonra sikkiliyoruz durmadan yemek düsünmekten ve bir kac günlük deniyimizi birakiyoruz veya daha sonraya erteliyoruz . Ama bu yanlis isde , tamam ne bulluyosak icimize
tikamakta zorunda degilliz ama söyle yapabilliriz , Her Gün migdenizi birazda alistirabillirsiniz eger bügün kahvaltiya ikitane ekmek yediyseniz ve öglen yemegine bir tabah corba ve ana yemektende bir kepce OZAMAN yarin Kahvaltiya üc ekmek yemeyi deneyin hadi olmadi iki bucuk Aksam yemeginde bu sefer Bir tabak corba daha bir kepce daha ve yarim :) . Migdenizi böyle alistirmayi deneyin , ve artik bellirli yemek portionlarina geldiginiz zaman bunu düzeyle bir sekilde sürdün , yani hergün bu con önemli . Belki iki Gün sonra Tartiya ciktiginizda hala ayni Kiloda olabillirsiniz ama Sakin üzülüp Pes etmeyin
ZAFERLER CÜNKI EMEK ISTER SABIR ISTER . Ben Suan bir Haftalik yazdiklarimin Deneyiminin icindeyim , ve inanin bana yarim Kilo aldim bile ve Migdem yavas alismaya basladi ve eskisinden dahada cabuk acikiyorum .
Bol sanslar :KK19:

Bende bu savaşı verenlerdenim ama çok zor alıp
çok kolay veriyorum
ve benim iştah sorunumda yok,yemek yemeyi çok seviyorum
ama metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş :KK43:
ve kilo verdiğimde direk yüzümden belli oluyor :KK43:

akşamları yatmadan bir çay bardağı pekmez için yarım saat geçtikten sonrada koca bi bardak süt.yüz direk canlı yanaklar kırmızı kırmızı oluyo:KK66:

merhaba ben 168 boyunda 38-40 kilo idim. depresyonda iken daha zeyıfladım 37 oldum...doktor bana iki tane iğne yazdı ve b-12 vit. ile bir ilaç verdi ... ayda bir tartıl moralini bozma dedi. şu an sabit 46 kiloyum bir senedir aynı kilodayım üstelik hapları düzenli kullanamamıştım bile...İğne baya yaradı.

bende 42 kiloyum herkez çok zayıf olduğumu söylüyordu ve morelim çok bozuluyodu 2 senedir kilo almk için elimden gelen herşeyi yaptım ama fayda etmiyor. ilaçlar iğneler özel karışımlar herseyi denedim ama alamıyorum. artık kafamada takmıyorum o kadar uğraşmama rağmen alamadım diye. İnsan kafasına takınca baaşaramıyo sanırım kilo almayı herşeyi bırakınca 1 kilo aldım suan 43 kilodayım inş. kendiliğinden alırım bi 5 6 kilo daha :)

:KK58:ya ne olur bana biri ciltle ilgili birşey söylesi...
:KK59:benim yüzümde sivilce ,akne siyah nokta,,, lekeler varrr
neyapsam da bunlardan kurtulabilirim tavsiye dedceğiniz bişey varmı ne olur acil cvp:98:
bunlardan dolayı yüzümün rengide koyulaştı .............
lüfen cvp bekliyorum :KK68:

X