Mesing Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 1.604 394 73 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #1 Iliskiden bikac saat sonra yuz ustu yatmanin faydasi olurmu yoksa hemenmi yatmak gerekir
M-Mavera2048 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2020 2.733 3.289 63 8 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mesing #2 Mesing .!.: Iliskiden bikac saat sonra yuz ustu yatmanin faydasi olurmu yoksa hemenmi yatmak gerekir Genişletmek için tıkla... Bunu genelde rahim de sekille alakalı farklı bi durum oldugunda önermiyolar mı Normalde sırt üstü, belin altına yastık =) Mesela benim hafif sola dönükmüş rahim ağzı Bana ilişkide sonra hafif sola dönük uzan demişti doktor, yine sırt üstü ama
Mesing .!.: Iliskiden bikac saat sonra yuz ustu yatmanin faydasi olurmu yoksa hemenmi yatmak gerekir Genişletmek için tıkla... Bunu genelde rahim de sekille alakalı farklı bi durum oldugunda önermiyolar mı Normalde sırt üstü, belin altına yastık =) Mesela benim hafif sola dönükmüş rahim ağzı Bana ilişkide sonra hafif sola dönük uzan demişti doktor, yine sırt üstü ama