• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz üstü yataken göğüs küçülür ya da sarkar mı ?

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar ben yuz ustu yatmaya bayılırım ayıptır solemesı :) goguslerım dıktır o konuda bı sıkayetım yok ama kucuk zaten ondan dık :) ben bole yuz ustu yatıyorum ama gogusler de ezılıyo e sınucta bı sorunu var mı kı bunun bunu cok merak edıyorum ya da bole sarkma kuculme gıbı sorunlarla karsılasanlar oldu mu ona gore arkadaslar yatıs stılımı degısrıtmek zorunda kalcam :)

göğüsleri bilmem de yüzün kırışır. o yüzden en iyisi yüz üstü yatmak ama ben de öyle uyuyamıyorum. soluma dönmezsem uyuyamıyorum :44:

göğüsleri bilmem de yüzün kırışır. o yüzden en iyisi yüz üstü yatmak ama ben de öyle uyuyamıyorum. soluma dönmezsem uyuyamıyorum :44:

hadı ya yuz kırısıklıgı olur ha bu cevaba sasırdım dogrusu goguslerdn daha onemlı :) ama bayılıyorum ya o sekıl yatmaya napım :)sahsen ogguslerımde de agrı magrı olmuyo cnm pekı sen nerden bılıyosun yuz kırısıklıgını ole yatınca ??

bu konuda basska fıkrı olan yokmu ?

canımm bence küçülme olmaz ama sarkar:9:şöyle diyim benim sol göğsüm daha sert ve dik sağ göğsüm daha yumuşak e az sarkık da... anneme söylüyordum birgün babam duymuş geldi dedi ki ESMA SEN HEP YÜZÜSTÜ YATIYORSUN UYURKEN ONDAN ÖYLE O dedi:9:düşün babam bile bunu söyledi:9:.. hani yatarken sırt üstü yatarım,anca o şekilde dalabilirim yüzüstü yatarak uyuyamam ama uyurken de yüzüstü dönermişim babam hep söylüyo... yani yüzüstü yatarken yumuşama ve sarkma oluyor cnmmm:27:

Son düzenleme:
canımm bence küçülme olmaz ama sarkar:9:şöyle diyim benim sol göğsüm daha sert ve dik sağ göğsüm daha yumuşak e az sarkık da... anneme söylüyordum birgün babam duymuş geldi dedi ki ESMA SEN HEP YÜZÜSTÜ YATIYORSUN UYURKEN ONDAN ÖYLE O dedi:9:düşün babam bile bunu söyledi:9:.. hani yatarken sırt üstü yatarım,anca o şekilde dalabilirim yüzüstü yatarak uyuyamam ama uyurken de yüzüstü dönermişim babam hep söylüyo... yani yüzüstü yatarken yumuşama ve sarkma oluyor cnmmm:27:

ama ole de cok rahat oluyo yaw nasıl bırakcaksam :52:

Bende yuzustu yatiyorum, goguslerimde kiloma gore buyuktur, sarkmada yok gerci daha yasim 24 ve coluk cocuk sahibi degilim.
Hatta sutyensiz bile cok guzel sekli vardir gogusleriminde, tek sorun dekolte. Istedigim kadar derin durmuyor sanki yaa.
Nasil yan yatmaya aliscam bazen dusunuyorum, ilerde hamile olunca ben butun gece uyuyamam, karnimin ustunde yatamicam diye:43:

Bende yuzustu yatiyorum, goguslerimde kiloma gore buyuktur, sarkmada yok gerci daha yasim 24 ve coluk cocuk sahibi degilim.
Hatta sutyensiz bile cok guzel sekli vardir gogusleriminde, tek sorun dekolte. Istedigim kadar derin durmuyor sanki yaa.
Nasil yan yatmaya aliscam bazen dusunuyorum, ilerde hamile olunca ben butun gece uyuyamam, karnimin ustunde yatamicam diye:43:

aynen vala ya benı kucuk goguslerım var da cnm rahat yatıyorum sen nasıl yatabılıyosun senın buyukmusya agrı olmuyo mu ??

Normalde hic agrim yok canim,
Adetime yaklasinca durum degisiyor tabi, sisiyor.
Uyuyamiyorum hatta sabah kalkinca genelde sirt ustu uyaniyorum bu yuzden.:37:

hadı ya yok benım o kadar degıl cnm hasta olunca agrıyo aama dokunuca agrı hıssedıyorum o kadar
sımdılık bı sarkma da yok yatmadan once 5 dk masaj yapıyorum zaten faydası olur heralde

hadı ya yok benım o kadar degıl cnm hasta olunca agrıyo aama dokunuca agrı hıssedıyorum o kadar
sımdılık bı sarkma da yok yatmadan once 5 dk masaj yapıyorum zaten faydası olur heralde

Bazen merdivenden hizli inemiyorum aciyor diye.
Bi zaten adet olacagimda goguslerim siser..
Ama ne bilim boyle mankenlere bakiyorm bazilarinin gogusleri boyle birbirine cok yakin duruyor.
Bende oyle degil ama, kesin karnimin ustune yattigim icindirrr :(

Bazen merdivenden hizli inemiyorum aciyor diye.
Bi zaten adet olacagimda goguslerim siser..
Ama ne bilim boyle mankenlere bakiyorm bazilarinin gogusleri boyle birbirine cok yakin duruyor.
Bende oyle degil ama, kesin karnimin ustune yattigim icindirrr :(

aynen benımde ayrık cnm ya bence de yuz usutu yattıgımz ıcın olabılır

^Kesin ondandir, Bence biz ne yapip edip bu aliskanliktan vazgecelimde daha guzel bir dekoltemiz olsun.
Gerci yaslanincada cok derin dekolteli kadinlarin orasi kiris kiris oluyor yan yatiklari zaman :27:

^Kesin ondandir, Bence biz ne yapip edip bu aliskanliktan vazgecelimde daha guzel bir dekoltemiz olsun.
Gerci yaslanincada cok derin dekolteli kadinlarin orasi kiris kiris oluyor yan yatiklari zaman :27:

bı ark da yuz ustu yatınca kırısıklık olmaz demıstı
amaaaaaaaan en ıyısı alıskanlıgımızı bozmayalım bız :34:

Bir de şöyle bir şey var her kadında belli bir yaştan sonra o kırışıklık oluyor ayrık veya birleşik :51:

Ben de yüzüstü yatarken sormuşumdur kendime hep acaba sarkarmı diye. Hatta şöyle bişe duymuştum Banu Alkan göğüsleri sarkmasın diye hep sırt üstü yatıyormuş.
Bir de göğsün ayrık ya da birleşik olması genetik diye biliyorum ben:26:

Back