• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüylerini orielle açmak

saçlarim açik renk oldugundan kaslarimi orielle defalarca açtirdim hiçbir zararini görmedim kizlar ama artik evde kendim açmak istiyorum artik sürekli kuaföre bu nedenle gitmek istemiyorum:(
papatya suyu ve ya sesu yüz icin sarartici kullananlar varsa deneyimini yazabilirlermi? mesela kaç ton gibi açiyor?

saçlarim açik renk oldugundan kaslarimi orielle defalarca açtirdim hiçbir zararini görmedim kizlar ama artik evde kendim açmak istiyorum artik sürekli kuaföre bu nedenle gitmek istemiyorum:(
papatya suyu ve ya sesu yüz icin sarartici kullananlar varsa deneyimini yazabilirlermi? mesela kaç ton gibi açiyor?

bnm de saçlarım gayet açık renk ama kaşlarım siyahtı bildiğin, kaşlarım ince olduğu için sarı saça sırıtmıyordu fakat kaşlarımı kalınlaştırmaya karar verdim bu sefer siyah siyah komik duruyodu bende kuaföre boyattım ama hemen rengini kaybediyorduo kızılımsı bişi oluyordu daha diplerim çıkmadan. Kuaföre de zırt pırt gitmek olmuyor her zaman. bnde tüy sarartıcı denedim ve çok faydasını gördüm. kaşlarımı gürleştirdi iyi de oldu benim için :):12:

Canım eğer tüylerin inceyse yani kıla dönüşmemişse iğneli epilasyon yaptır derim ben.İlk seanstan itibaren etkisiini gösterir.Eğer kalınlaşıp kıla dönüşmüşse kalın kılları lazer görebileceği içn lazer epilasyonu yaptır derim.Ama sen yine de öncelikle iğneli epilasyon yapan bi merkeze git konuş.Sürekli oryala para verip hem cildinden hem de kalıcı olmayn bi yöntem için parandan olmanın bi manası yok.Ben saçıma bile dokundurtmazken yüze sürdürmen...çoookk zararlıı sakın bi daha yaptırma!ona vereceğin paryla iğneli epilasyon yaptr ilk seanstan itibaren gözle görülür bi şekilde azalıp,zamanla kaybolacağını göreceksn.

Back