• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüyleri resimli

atisinbusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
185
227
53
30
Kızlar yüzümde ince ama siyah tüyler var çok moralim bozuluyor, üzülüyorum. Saçlarımı toplayamıyorum. Lazer epilasyon yaptırmak istedim yaptıran arkadaşlarım kesinlikle önermedi çoğaltıp kalınlaştırdığını söylediler. Fotoğrafını ekliyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz?

Eklentiler

• _20190808_103756.JPG
    _20190808_103756.JPG
    81 KB · Görüntüleme: 1.010
Arkadaşlar iğneli demiş, çok da doğru demişler.
Bendekiler biraz daha yoğun ve koyu renkliydi. İğneli epilasyon ile tamamen yok oldu.

Herkesin bünyesinde epilasyon kalıcılık süresi farklılık gösterir. Ağda da bi çözüm ama yüzde sarkma yapar .Sizin için epilasyon farz olmuş durumda .İğnelinin seanslarını düzenli takip edin .ömür boyu kurtulursunuz

KEsinlikle iğneli epilasyon.
Düzgün biryerde yaptırırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız :)

İğneli epilasyon yaptırın ,lazer bunları azdırır,

Kızlar yüzümde ince ama siyah tüyler var çok moralim bozuluyor, üzülüyorum. Saçlarımı toplayamıyorum. Lazer epilasyon yaptırmak istedim yaptıran arkadaşlarım kesinlikle önermedi çoğaltıp kalınlaştırdığını söylediler. Fotoğrafını ekliyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz?
iğneli derim başka da bişey demem. İz falan kalmıyor, iyi yapan biyer bulun sadece yeter. zaten tek seansta %50 azalıyor.

Merhaba geçmiş olsun. Yüzünüz biraz kilolu geldi gözüme. Kilodan da bazen bu şekilde tüylenmeler oluşabiliyor. Eğer fazla kilonuz varsa kilo verin belki sonrasında azalma olur. Eğer olmazsa ben de iğneli epilasyon öneririm. Lazer böyle inceleri görmüyor, kalın tüyleri inceltip azaltıyor asla tamamen bitirmiyor. Tamamen bitmesi için iğneli epilasyon gerekiyor.

Igneli cok aciyor ve azalma yapmadi bende.biraktim simdi lazere gidiyorum memmunum lazer once kalinlastirip sonra azaltiyor.ben igneliden fayda goremesim ne yazikki yuzumu mahvetti acisi cok kotu.ama her bunye farkli deneyip igneliden memnun kalmazsaniz lazere gecersiniz ben oyle yaptim

Back