• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz Tüyleri (İmdattt)

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
96
İstanbul
Hanımlar;
Yüz bölgemdeki sık ve koyu renkli tüylerle olan maceram klasik yöntemler (iğ ve sir) ile başladı; lazer ve iğneli ep. ile devam etti. (hormon bozukluğum yok)
Özetle;
İp ile doğru teknik kullanıldığında ağdaya göre yüz kat daha iyi..
Sir kesinlikle cilde zarar veriyor ve tüylere bi etkisi yok.
İğneli epilasyondan ben netice alamadım. Üstüne bi de yüzüm lekelendi. (güya iyi bi merkezdi)
Lazerde ise alexandrite ve nd yag lazerleri ayrı ayrı 10ar seans denedim, eskisinden de daha beter bir hal aldım. (güya bitecek demişlerdi.. daha da beter oldu, dava etsem yeridir)

son bi çare soruyorum
yüz tüylerinden kurtulmanın yolunu bulan var mı?

on günde bir iple aldırıyorum şu an.. diken diken koyu koyu çıkıyorlar..sinir oluyorum

imdat!

cnm ben lazere gidiyorum 8.seansım oldu sanırımmm okdr çok gittimki hatırlayamıyorum 9 da olmuş olabilir:)
neysee çenemdeki sert tüyler inceldiler..favorimdede incelmeler var ama ince olan bi kaç yerde ve boyunda çogalma olduuu azda olsa..sanırım bitmiycekkk..onnun için ben lazeriii agda niyeti ile temiz olsun diye gidiyorumm..4-5 seasn sonra nolcak merak ediyorum..ama yüz çok inatcıııı en iyisi lazer eger kıllarıız kalınsa..

cnm ben lazere gidiyorum 8.seansım oldu sanırımmm okdr çok gittimki hatırlayamıyorum 9 da olmuş olabilir:)
neysee çenemdeki sert tüyler inceldiler..favorimdede incelmeler var ama ince olan bi kaç yerde ve boyunda çogalma olduuu azda olsa..sanırım bitmiycekkk..onnun için ben lazeriii agda niyeti ile temiz olsun diye gidiyorumm..4-5 seasn sonra nolcak merak ediyorum..ama yüz çok inatcıııı en iyisi lazer eger kıllarıız kalınsa..

evet canım yüz inatçı.. ama benim lazerim toplamda 20 seansı geçti.. ve azalma şöyle dursun daha beter artış ve sertleşme gördüm ne yazık ki.. ağdaya alternatif olması hususunda da şunu diyebilirim bunlar çıkarken bende siyah noktacıklar halinde görünüyordu bi kaç gün.. o vaziyet o kadar çirkindi ki...
umarım netice alırsın sen.. ben kafayı yemek üzereyim artık :(
hep de iyi merkezlerdi gittiğim yerler ama yook yok:(
paracı bunlar..ne yazık ki...

Pınar85, nacizane tavsiyem özellikle de yüz tüyleri için iğneli epilasyon dan başka yöntem arama. İşinin ehli bir uzman ve az bir sabırla kesin ve tek etkili çözüm iğneli epilasyondur.

Canım iğneli epilasyon ile yüz tüylerinden kurtulanlar oluyor ama bunu gerçekten iyi yapan bir uzman lazım yoksa leke iz oluşabilir. Ama iğneli epilasyonun kesin çözüm olduğunu biliyorum. Afyonda bir arkadaşımın annesi yüz tüylerinden iğneli epilasyonla kurtulmuş.

Lady, destek sözlerin için teşekkürler. 24 yıldır sadece iğneli epilasyon konusunda hizmet sunan bir uzman olarak hiç bir ticari kaygı duymadan rahatça ifade edebilirim ki ben de bu konuda bugüne kadar yüzlerce hanımımızın mutluluğunda pay sahibi olmanın onurunu yaşıyorum. Sağlıcakla kalın.

Canım yüz hassas bir bölge keşke bu kadar her şeyi denemeseydin ama olan olmuş belliki tüylerinin çoğaltıp dahada kalınlaştırmışsın . Bana kalırsa sadece iple aldır bioderr yüz için olan kremide al kullan inş. azalmalar olur .

kızlar istde kampanyalı bir yerd eyigenimd eyüzünü aldırıyo ayda bir 500pakete girmiş bitene kadarmış 500tl vermiş ama gl görki bişi beni şaşırttı yüzündeki tüyler çok sert dedim çıktıgında çok kötü erkek gibi duuruyo cidden ne dese begenirsiniz yenge jilet vuruyolar dedi derininaltna ıpl etki etsin die şok oldum böylemi gerçekten bence bu şekilde sıfır faydası olur

çenemde bulunan 10 kadar tüy için lazer yaptırdım.pişmanım 7 seans sonun da boynumda tüy çıkmaya başladı.bu tüylerden kurtaran bir akıl verin:14:

4 yıla yakındır gidiyorum diğer bölgelrede azalttı fakat yüz bölgesinde azalmayı boşver birde göz kenarlarıma kadar çoğaldı.Zaten öle yapar demişti uzman ama ben bir ihtimal deyip başlamıştım.ipi kesinlikle çıkart listenden sertleşttiri sir ona bakaraak daha iyi ve bider epilation serumu duydum yenilenmiş daha etkili diyolar.Dene istersen.

Back