• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüz tüyleri için iğneli epilasyon

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. İğneli yaptırmaktan çok korkuyorum iz kalacak diye :( Kaş yapayım derken göz cikartmayalim birde...
Eskişehir ve İstanbul'da önerebileceğiniz ve gidip gerçekten sonuç aldığınız yerleri önerebilir misiniz.. Gerçekten bu tüylerden çok yoruldum ve artık ağda yapmak istemiyorum :(

Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. İğneli yaptırmaktan çok korkuyorum iz kalacak diye :KK43: Kaş yapayım derken göz cikartmayalim birde...
Eskişehir ve İstanbul'da önerebileceğiniz ve gidip gerçekten sonuç aldığınız yerleri önerebilir misiniz.. Gerçekten bu tüylerden çok yoruldum ve artık ağda yapmak istemiyorum :KK43:
Merhabalar eskişehirde bi yere gitmeye başladınız mı? ben de yeni başlayacağım

Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. İğneli yaptırmaktan çok korkuyorum iz kalacak diye :KK43: Kaş yapayım derken göz cikartmayalim birde...
Eskişehir ve İstanbul'da önerebileceğiniz ve gidip gerçekten sonuç aldığınız yerleri önerebilir misiniz.. Gerçekten bu tüylerden çok yoruldum ve artık ağda yapmak istemiyorum :KK43:
Ben eskisehir de cemrem diye bir yere girmiştim, eski sosyete gökhan in üstünde. Hiç bir iz kalmadi, memnun kaldım.

Back