• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüyleri evde IPL?

yadvday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
21
2
1
23
merhabalar, bu konuda açılmış çok başlık var ancak ben spesifik bir şey sormak istedim. geçmişte hormon bozukluğum vardı o yüzden yüz tüylerim çok kalın değil ancak beyaz tenliyim ve simsiyah çıkıyor. yüz için yaklaşık 8 senedir düzenli lazere gidiyorum IPL, diode vs hepsine gittim iğneli dışında. iğneliden de iz kalır diye korkuyorum 23 yaşındayım. evde IPL cihazı almaya karar verdim. Philips lumea veya Braun Pro 7 düşünüyorum bunlardan hangisini tercih etmeliyim sadece yüzüme kullanacağım. Bir de bu cihazlarla atış yaptığımız anda kılları yakıyor mu mesela IPL cihazlara gittiğimde güzellik merkezlerine atış yapıldığı anda sanki tıraş olmuş gibi bir pürüzsüzlük verirken diode lazerde dökülmeler 2 hafta sonra oluyor yüzdeki kılla kalıyorsunuz onun gibi mi? yanıtlayan herkese çok teşekkürler.

İğneli epilasyonu iyi bir yerde yaptırırsanız asla iz kalmıyor hele hormon bozukluğunuz varsa kesinlikle yüzünüze lazer değdirmeyin

Back