Saç Kesim Şekilleri Yüz tipim hiç elverişli değil

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Balkiz907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
30
10
Merhabalar benim yüz tipimin aynısına hiç rastlamadım fakat gene en yakın elmas tipi sanırım çenem çok sivri alnım normal elmacık kemiklerim belirgin yanakta var yaygın ve kullanışlı bir yüz tipi değil bu yüzden ne kadar araştırsam da bu yüz tipime uygun saç kahkül bulamıyorum ya çenem çok uzun oluyor ya yanaklarım elmacık kemiklerimden iyice şişko gözüküyorum fotoğraf hiç çekilmek istemiyorum kısaca bu yüz tipi beni çirkin yapıyor şuan katlı ve kahkülsüz yardımcı olursanız çok sevinirim artık yüz tipime uygun kahkül ve saç kesimi bulmak istiyorum hah bu işte çenemin sivriliği gitti benim saçım bu demek istiyorum bu hafta kuaföre gideceğim

Eklentiler

• sketch-1458982244328.jpg
    sketch-1458982244328.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 322
Sizin yüz tipinize kesinlikle uzun saç gider.Uzun saçtada düz fön yerine dalgalı fön kullanmayı deneyin.Yada bir maşa alarak evde su dalgası iri dalgalar yaparak kullanın.Sizin için bazı modeller buldum bunlardan yüzünüze en yakın olanlara bir gözatın derim..

dikdortgen-yuz-sekli-sac-modelleri.jpg
geniş alın.jpg
Geniş-Alın-İçin-Dagınık-Tutam-Saç-Modelleri.jpg
Geniş-Alın-İçin-Dalgalı-Kahkül-Saç-Modeli.jpg
Geniş-Alın-İçin-Dalgalı-Saç-Modelleri.jpg
kalp-yuz-sekli-sac-modelleri.jpg
kisa-oval-yuz-tipine-gore-sac-modelleri.jpg
Reese-Witherspoon.jpg

Çok teşekkür ederim saçımı katlı ve yan kahkül kestirmeye karar verdim bu fotolardan yararlanarak :KK19:

X