Bebek Beslenmesi Yüz temizligi önemli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
hanımlar merhaba oğlumun yüzünü ehrgün ıslak pamukla temizliyorum üstüne sebamedin yüz kremini kullanıyoruz ama yinede ağzının üstü altı çene ciavrı pütür pütür oluyor sizler yüz temziliğini nasıl yapıyorwsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

Canım Ben Mustela'nınYüz için olan ıslak mendilini ve yüz nemlendiricsini kullanıyorum doğduğundan beri. Yanlız senin tanımladığın gibi pütürlükler oğlumun yüzünde hala var. Ben pediatrik dermotoloğa götürdüm. Oğlum hala emiyor ve hem kendi doktoru hem de dermotolog bunları sütün yağına bağladı. İstersen sende bir doktoruna danış. Ama bebeğin çok ufak muhtemelen süttendir. Geçmiş olsun. Bebeğini güle güle büyüt. En güzel zamanlarınız valla. Çünkü büyüdükçe dertleride büyüyor

Canım,ben oğluşumun yüzünü hergün kendi sütümle temizleyip,tülbentle siliyorum.ilk doğduğunda yüzünde doktorun ütopik egzaman diye adlandırdığı alerjik durum vardı şimdi hiçbir şey kalmadı..

merhaba arkadaşim.bende ılık su ve pamukla siliyorum her gun,ve nemlendirici kullanıyorum ama iyinede geçmiyor.iyileşiyor gibi uluyor sonra tekrar çikiyor.üstelik simdide ellerini emmiyor daha da çok çikmaya basladı.bunlar normaldır.buyudukçe geçer.sevgiller.

Ben sabah uyandığında ılık suyla yıkıyorum akşam yatarkende yine ılık suyla yıkıyorum yüzüne sabun,şampuan.krem sürmüyorum sürmek istemiyorum.Ellerini bir tek bebek şampuanı ile yıkıyorum.Yüzünde her hangi bir sıkıntı yok pürüssüz.

bende sabah kalkınca ve aksam yatmadan yuzunu yıkayıp pıjemalarımızı gıyıyoruz ellerınıde yıkıorum sureklı gun ıcınde cunku sureklı yerlerde ellerı halıyle ılk dogdugunda vardı burnunun yanlarında 40cıkınca gectı suan puruzzus bu arada bebegım 11 aylık takvım yapamadıgım ıcın yazım dedım kızlar benım takvım olmuyo yapıorum cıkmıo ekranda yaa

bende kızımın yüzünü sabah uyandıgında ve akşam uyumadan önce suyla yıkıyorum kendi yumuşak havlusuyla kuruluyorum ama gün içindede yemekten sonra nadir ıslak tülbentle siliyorum genelde yıkıyoruz elimizi ağzımızı.

bende konuyu görünce biz kadınlar için yüz temizliği zanettim yaaa....
:roflol: :roflol:

bende sürekli yıkıyorum yüzünü sabunsuz. yüzünde hiç bir problem pütürlük falan yok

ben yemek yedikten sonra yıkıyorum asla ıslak mendil kullanmıyorum.ve saf gülsuyuyla siliyorum .maşallah yüzünde hiç birşey yok.ıspartalı olduğum için şanslıyım çünkü saf gülsuyunu bulmak zor gerçekten

Ben yüzünü bazen yıkıyorum sadece suyla bazende pamuğu sütümle ıslatıp onunla siliyorum hem daha güzel ve yumuşacık oluyo,banyo suyunada bikaç damla bebe yağı damlatıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…