Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizliği içinn KÖPEK_BALIĞI_YÜZGECİ_JELİ

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eserekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
118
1
kızlar ben bi iki hafta önce aktara gitmiştim sonra aklıma geldi yüz temizlemek için bişeyler bakiim dedim ordaki kız önerdi bu köpek balığı yüzgeci jelini. kullanmaya başladığımdan bu yana cildim bayaa bi düzeldi ama korkmaya başladım nette de yorum yok. bileniniz kullananınız var mı? herhangi bi yan etkisi var mıdır acaba?? :ecrin_bebek:

Hım bende görmüştüm amma cesaret edemedim dogrusu cok hassas cildim var . Her seye reaksiyon gösteriyor

köpek balığı yüzgeci jeli...

ben korktum!!!

daha önce çorbasını duydum ama cilt ürününü duymamıştım.

ben kozmetik amaçlı hayvansal ürünler kullanılmasını pek doğru bulmuyorum canım, yine de sen bilirsin.

açık sularla yaşayan bir balık oldugu için heryeri herşeye faydalı gncde de zayıflama için köpek balıgı hapı var bende denemeye çekinmiştim gelişmeleri yaz ögrenelim biz de

ayy ben isminden bile korktum. ilk defa duyuyom köpek balığı yüzgeci jelini.

ben bunu sevgilime desem yuhhhh der bana artık önce salyangoz kremi dedim sonra karinca bilmem neyi şimdide bu kesin ayrılır benden -tatlicadiarzu-

acıyacak hiçbirşey kalmadı da katil balık orkalara vicdan ediyorsunuz ben aktarda fiyatını 35liraya sdrmuştum siz ne kadara aldınız

ben 15e almıştım ama internette 35e satan siteler de var. günlük temizlik için kullanmıyorum yüzüm eskir sonra -tatlicadiarzu- gerçekten temizliyo bence. ben haftada bir kere kullanıyorum.

acıyacak hiçbirşey kalmadı da katil balık orkalara vicdan ediyorsunuz ben aktarda fiyatını 35liraya sdrmuştum siz ne kadara aldınız

katil balık dediğiniz balıkta ekosistemn bi parçası.we bu denge bozulursa neler olacağını bence bi düşünmelisinz.

Imdatttttttttttt!!!!!!! Aciyin yahu zavalli hayvanciklara! Siz elinizin kesilip krem olarak kullanilmasini istermiydiniz? Bu zavalli baliklarin yuzgeclerini kesip denize geri atiyorlar. Yuzeedikleri icin bogulup oluyor hayvanciklar!!!! Bitkilerin, surdurulebilir tarimi yapilabilen canlilarin suyumu cikti? Salyangoz kremleri bile bunlardan milyon kere insafli! Yetsin artik bu hirs!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…