Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Suyu ve Yüz Peelingi Kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
Merhabalar;

Ben yüz temizleme jelleri, su cildimi fazla kuruttuğu için kullanamıyorum. Şuan La Roche'un ürünlerini kullanıyorum ama pamukla cildi temizleyen bir ürün arıyorum, var mı acaba tavsiyesi olan?

Bir de siyah ve beyaz noktalardan kurtulmak için, hassas ciltlere uygun başarılı bir peeling ürünü arıyorum, bu konuda da tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Çok teşekkürler şimdiden.

cnm ben bunu kulanıyorum çok memnunummm..nemlendirici özleligi var yumuşacık yapıyo cildimi..onca ürün kulandım en güzeli buu..Diadermine 3 in 1 Makyaj Temizleyici Su..peeling kulanmıyorum cnmm..genelde bu suyla makyajımı temizlerimmmm egerrrr üşenmezzem gül suyuylada silerimm okdrrr...spreyliiiiiiiii pamuka sıkıyorummm okdr:)

ben de makyajımı temizlerken onu kullanıyorum tatlım güzel çıkarıyor makyajı ama cildi derinlemesine temizlemiyor sanki siyah noktaları falan

ben de makyajımı temizlerken onu kullanıyorum tatlım güzel çıkarıyor makyajı ama cildi derinlemesine temizlemiyor sanki siyah noktaları falan

cnm ebnde siyah nokta çok azdır tek tük yani canım yüzümle ugraşmak istedigi zamannn ararsam bi iki tane zorla bulurumm..sivilcede çıkmas regl zamanlarında bi kaç tane minik çıkarrr okdr..makyajımı iycene bu suyla temizliyorum yuvarlak pamuklar varyaaa makyaj temizleme pamuguu onun arkasına önüne bu sudan sıkıyorum önce kabaca makyajımı siliyorum bi yüzüyle sonra diger yüzüyle baya bastırarak temizliyorum..sonrada güzelce yıkıyorum yüzümü en sonda gül suyu sürüyorummm mis gibi oluyo vallaa..yalnız bennnn fondoten kulanmıyorum o çok kapatıyor deriyi.. belkii pudra kulanırım oda düğünlerde falann..onun haricinde sadece allık ve göz kalemii..bu ikiside kolay temizleniyo:)ne çok yazdım yine ya dayanamadım:)yalnız şunu diyim bu makyaj temzilemeye toniklere falan çok para verme inan hiç biri beş para etmiooo..

yok canım makyaj temizlemeye çok para vermiyorum da, benim cildim hassas normal cilt temizliğinde sorun yaşıyorum biraz, suyla temizlenen jellerle yıkayınca kızarıyor ya da çok kuruyor:S yağlı oysaki, sudaki kireçten mi oluyor bilmiyorum ki

kuzucum ;

bana bir ara qspa kozmetikten tester gelmisti; peelingi bayag iyiydi.
bir de rosensenin yuz peelingini denemistim o da guzeldi.

ama benim duzenli yaptigim;
nivea oxigen power ya da garnier yuz temizleme jeli ile yuzumu yikamak.
gulsuyu ile toniklemek
ardindan da nive nemlendirici+goz cevresini surmek..

bu rutin.

eger yuzumde makyaj varsa once makyaj temizleyici ile (o da nivea ) yuzumu silip sonra jelle yikiyorumm

:))) temzileme sütü de kullanabilirsin canım

var mı önerdiğin marka, ben çoğunu denedim pek memnun kaldığım olmadı

rosenseyi deniyim canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…