Ben bu konularda pek iyi değilim o yüzden basit bir soru gibi görünebilir ama sormak istedim. Ben her gün sabah duş alırken yüzümü de temizleyici jel ile yıkıyorum sonrasında da nemlendiriyorum. Sanırım aynısını bir de akşam yapmam gerekiyor ama duşta olmadan yüzümü jel ile yıkamak çok zor geliyor (lavaboda su her yere akıyor yüzümü durularken vs. (evet, biraz üşengecim)). Bir de bu aralar bazen gün içinde yüzümün çok yağlandığını hissediyorum. Bazen stresten yüzümle oynuyorum onun da etkisi olabilir. Dolayısıyla gün içerisinde yüzümü yıkama imkanım olmadığında (ya da akşamları üşendiğimde) böyle ıslak mendil tarzı yüzü temizleyici/arındırıcı pratik bir ürün olarak ne kullanabilirim bir öneriniz var mı? Makyaj temizleme mendili aynı işlevi görmez sanırım makyaj yapmadığım için onu da bilmiyorum pek . Şimdiden teşekkür ederim.
Sabah yaptığının aynısını akşam da yapacaksın. makyaj yapmıyorsan aksam köpük filan kullan daha pratik oluyor. Ben sabahları köpük kullanıyorum duş gece aldığımdan bu ara.
Sabah yaptığının aynısını akşam da yapacaksın. makyaj yapmıyorsan aksam köpük filan kullan daha pratik oluyor. Ben sabahları köpük kullanıyorum duş gece aldığımdan bu ara.