Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizLeme Losyonu hangisi kızLar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Gms

ßitqin Hatun
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
254
0
bugün şöyLe bir oLay oLdu:-) normalde sivilce ve siyah nokta probLemim yok çıksada az çıkar ama bu aralar çoqaLdı bende bi Losyon aLıyım dedim duyduqum kadarıyLa LoreaLınki ii dediLer bende ondan aLmaya qittim kadın bana wermedi:-)
bunu aLıcaktım
$untitledaaaaaaaa.JPG

o bana bunu vermek için direndi resmen:) bu suratını çok kurutur falan dedi ama bu yapmaz eczane onaylıdır falan dedi digeri yüzündeki iltihabı dagıtır bu daqıtmaz dedi akLım karıştı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
vermek istedigide buydu
$untitled.JPG

Canım loreal alma bencede.pure zone aldım normalde sivilce çıkmayan yüüzmde sivilce çıktı...birde garnier aynı şeyi yaptı.

la roche posay al sadece yasn genc anladıgım kadarı ıle.eczaneye gıt ordan al.resmen dıerlerı dandık bı ton kımyasal !!!

Ben nivea kullanıyorum memnunum .Cildim karma .Normal ve karma ciltler için olan canlandırıcı olanı kullanıyorum

Ben nivea kullanıyorum memnunum .Cildim karma .Normal ve karma ciltler için olan canlandırıcı olanı kullanıyorum

CanLandırıcı .. ? ßenim Sorunum Siyah NoktaLarLa..Ve dün çenemde çıkan o siviLceyLe:)

19 Yaşındayım.. söLediqin şey bi tür iLaçmı Canım

la roche posay eczanelerde satılan bır dermokzmtk urun.ve hepsı ıthal dermotologlar tarafndan onerılıo. ıcerıklerıne bakarsan praben parfum gbı zararlı hıc bısey yok.tonk ve yıkama jelı ısını gorur. mutlaka tavsıye ederım.cıldın ve yasın ıcın en uygun olanı bu.fıyatlar pahalı degıl

la roche posay eczanelerde satılan bır dermokzmtk urun.ve hepsı ıthal dermotologlar tarafndan onerılıo. ıcerıklerıne bakarsan praben parfum gbı zararlı hıc bısey yok.tonk ve yıkama jelı ısını gorur. mutlaka tavsıye ederım.cıldın ve yasın ıcın en uygun olanı bu.fıyatlar pahalı degıl

bahsettiqin ürünün bi resmini ekLemeni istesem Çok mu Şey isterim:)
Çünkü bi sürü ürünü Var tam buLamadım:)

acıkcası derma kodlu tüm ürünlere güvenirim..dermocare de bunlardan biri olsa gerek..
nemlendiricisini kullanmıstım hiçbir yan etkisi olmadı..
fakat diğerleri özellikle populer olanlar hiç yaramadı bana loreal de vichy de..
sivilce yoksa da sivilce çıkarıyorlar..:eek:lmaz:
oyuzden dermakozmatik satan eczanelerden edinirsen bilgi dahili,nde
en doğru ürünü almış olursun bence..kaydirigubbakcemile5

acıkcası derma kodlu tüm ürünlere güvenirim..dermocare de bunlardan biri olsa gerek..
nemlendiricisini kullanmıstım hiçbir yan etkisi olmadı..
fakat diğerleri özellikle populer olanlar hiç yaramadı bana loreal de vichy de..
sivilce yoksa da sivilce çıkarıyorlar..:eek:lmaz:
oyuzden dermakozmatik satan eczanelerden edinirsen bilgi dahili,nde
en doğru ürünü almış olursun bence..kaydirigubbakcemile5
TeşkürLer Canımm..a.s.

X