Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jeli- Effaclar Jel

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gogoko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
9
0
Merhabalar, sizlere yaklaşık 2 senedir kullandığım ve çok beğendiğim bir ürünü önermek istedim ismi: La Roche Posay- Effaclar Jel. Benim cildim karma cilt yer yer siyah noktalar var ve arada sivilce çıkıyor, daha önce kullandığım hiç bir temizleme jelinden memnun kalmadım hepsi cildimi kuruttuğu halde sivilcelerim olduğu gibi duruyordu. Daha sonra doktorun tavsiyesi üzerine bu ürünü aldım ve şu an çok memnunum. İçerisinde termal su var ve hassas ciltlere yönelik. Paraben içermiyor ve cildi çok güzel temizliyor. Haa bide eczanelerde satılıyor.. Kısacası tavsiye ederim :))

Merhaba, başka bir konuda cilt bakımına gittiğini yazmışssın, memnun kaldın mı ordan tavsiye eder misin? Birde adı neydi gittiğin yerin ? :KK16:

Merhaba, başka bir konuda cilt bakımına gittiğini yazmışssın, memnun kaldın mı ordan tavsiye eder misin? Birde adı neydi gittiğin yerin ? :KK16:

merhaba kızlar ben günlük olarak Loreal Paris Loreal Pure Zone Siyah Noktalara Karşı 2 si 1 arada Temizleyiciyi kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum :) cilt bakımına gidip tonlarca para harcamaktansa ev de bu tür kişisel ürünlerle bakım yapabiliyorum. Birde ek olarak Loreal Paris - Loreal Gençlik Şifresi Set - Gündüz + Gece kremimide eksik etmıyorum baş ucumdan ve haftalık maskelerlede :) yüzüme renk ve canlılık katıyorum şimdiden kolaylıklar diliyorum size :)

X