Yüz temizleme cihazi kullanan

Lilalii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
31
6
29
Titresimli yuz temizleme cihazi kullananlar neyle kullaniyosunuz jelle mi köpükle mi? benim yüzüm icin kullandigim sabunlar var yüzümü onla köpürtüp kullansam daha etkili olur mu

Titresimli yuz temizleme cihazi kullananlar neyle kullaniyosunuz jelle mi köpükle mi? benim yüzüm icin kullandigim sabunlar var yüzümü onla köpürtüp kullansam daha etkili olur mu
jelle👍🏻 bence jel daha iyi olur

köpürmeyen jel cilde daha iyi geliyor. Köpürenler cildimi aşırı şekilde kurutuyor maalesef. Önemli olan o cihazı yüzünüze fazla bastırmamanız. Erken yaşlılığa sebep olabilir

Olur yüzünüzü köpürtüp sonra makinayla masaj yapar gibi kullanabilirsiniz

Bu cihaz tam olarak ne işe yarıyor. tavsiye ettiğiniz marka nedir.
Dürüst olmak gerekirse çok büyük bir hevesle aldım ama pek bir faydasını göremedim ben. Arkadaşımda orijinali olan foreo var ben de ondan özenip miniso aldım. İkimiz içinde değişen pek bir şey olmadı malesef

Ben temizleme fırçası kullanıyorum diğer tarafı da masaj aleti baya sevdim, sabunla kullanıyorum ben ara ara peelingle, sonrasında da bolca kremliyorum yüzümü, direk sabundan sonra kremsiz tabi kurutur napsın

X