Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Titresimli yuz temizleme cihazi kullananlar neyle kullaniyosunuz jelle mi köpükle mi? benim yüzüm icin kullandigim sabunlar var yüzümü onla köpürtüp kullansam daha etkili olur mu
Titresimli yuz temizleme cihazi kullananlar neyle kullaniyosunuz jelle mi köpükle mi? benim yüzüm icin kullandigim sabunlar var yüzümü onla köpürtüp kullansam daha etkili olur mu
köpürmeyen jel cilde daha iyi geliyor. Köpürenler cildimi aşırı şekilde kurutuyor maalesef. Önemli olan o cihazı yüzünüze fazla bastırmamanız. Erken yaşlılığa sebep olabilir
Dürüst olmak gerekirse çok büyük bir hevesle aldım ama pek bir faydasını göremedim ben. Arkadaşımda orijinali olan foreo var ben de ondan özenip miniso aldım. İkimiz içinde değişen pek bir şey olmadı malesef
Ben temizleme fırçası kullanıyorum diğer tarafı da masaj aleti baya sevdim, sabunla kullanıyorum ben ara ara peelingle, sonrasında da bolca kremliyorum yüzümü, direk sabundan sonra kremsiz tabi kurutur napsın