G Gzemkurto Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 5 0 21 28 Haziran 2022 Konu Sahibi Gzemkurto #1 Yüz şişkinliğine ne iyi gelir napmaliyim
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.366 5.084 28 Haziran 2022 Konu Sahibi Gzemkurto #2 Gzemkurto .!.: Yüz şişkinliğine ne iyi gelir napmaliyim Genişletmek için tıkla... neden sistigi belli mi? dr a gıdıp neyın var sormadan odem mı bı hastalık mı anlamadan bısıler kullanma. cok genel bı konu bu yuz sısmesı?
Gzemkurto .!.: Yüz şişkinliğine ne iyi gelir napmaliyim Genişletmek için tıkla... neden sistigi belli mi? dr a gıdıp neyın var sormadan odem mı bı hastalık mı anlamadan bısıler kullanma. cok genel bı konu bu yuz sısmesı?
G Gzemkurto Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 5 0 21 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Gzemkurto #3 soGuk nevale .!.: neden sistigi belli mi? dr a gıdıp neyın var sormadan odem mı bı hastalık mı anlamadan bısıler kullanma. cok genel bı konu bu yuz sısmesı? Genişletmek için tıkla... Sivilce hapi kullanıyorum ayriyetten Kortizon kullandım 5 mg bitti
soGuk nevale .!.: neden sistigi belli mi? dr a gıdıp neyın var sormadan odem mı bı hastalık mı anlamadan bısıler kullanma. cok genel bı konu bu yuz sısmesı? Genişletmek için tıkla... Sivilce hapi kullanıyorum ayriyetten Kortizon kullandım 5 mg bitti
G Gzemkurto Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 5 0 21 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Gzemkurto #4 soGuk nevale .!.: neden sistigi belli mi? dr a gıdıp neyın var sormadan odem mı bı hastalık mı anlamadan bısıler kullanma. cok genel bı konu bu yuz sısmesı? Genişletmek için tıkla... Bunun için hangi doktor bölümüne gitmeliyim
soGuk nevale .!.: neden sistigi belli mi? dr a gıdıp neyın var sormadan odem mı bı hastalık mı anlamadan bısıler kullanma. cok genel bı konu bu yuz sısmesı? Genişletmek için tıkla... Bunun için hangi doktor bölümüne gitmeliyim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.292 64.546 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Gzemkurto #5 Gzemkurto .!.: Sivilce hapi kullanıyorum ayriyetten Kortizon kullandım 5 mg bitti Genişletmek için tıkla... Hele de bunlari kullanıyorsanız direkt doktora sorun. Buz muz koymayın sakın. Buz yanığı olursunuz.
Gzemkurto .!.: Sivilce hapi kullanıyorum ayriyetten Kortizon kullandım 5 mg bitti Genişletmek için tıkla... Hele de bunlari kullanıyorsanız direkt doktora sorun. Buz muz koymayın sakın. Buz yanığı olursunuz.
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.366 5.084 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Gzemkurto #6 Gzemkurto .!.: Bunun için hangi doktor bölümüne gitmeliyim Genişletmek için tıkla... cildiyeye gıdıyosun o tahlıl ıcın gerekırse gereklı bolume yonlendırıyor. ınternetten okuyarak bısı surme sakın.. allah muhafaza. reaksıyon olur ılacınla bılemeyız ki. ınsallah gecıcıdır . gecmıs olsun
Gzemkurto .!.: Bunun için hangi doktor bölümüne gitmeliyim Genişletmek için tıkla... cildiyeye gıdıyosun o tahlıl ıcın gerekırse gereklı bolume yonlendırıyor. ınternetten okuyarak bısı surme sakın.. allah muhafaza. reaksıyon olur ılacınla bılemeyız ki. ınsallah gecıcıdır . gecmıs olsun