Saç Rengi ve Saç Boyama Yüz şekliniz hangisi kızlarrrrr ???

Sizin yüz şekliniz hangisi..??

• Oval

OY: 24 49,0%
  • Yuvarlak

OY: 21 42,9%
  • Üçgen

OY: 1 2,0%
  • Dikdörtgen

OY: 3 6,1%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .

laleenver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
164
0
116
İstanbul
Kızlar hollywood yıldızlarının yüzleri genelde oval ve uzun olur nedense(Angelina Jolie,Kim Kardashian,Jennifer Lopez,Beyonce gibi..)

Sizin en beğendiğiniz yüz şekli hangisi..??

benim yüzüm oval ama üçgen yüzleri çok beğenirim ...
mesela reese witherspoon ... onun yüz hatları çok hoşuma gidiyor ... çenesi sivri alnı geniş ...

mesela birtney spears ... o tam olarak üçgen yüzlü değil çünkü çenesi oval ama alnının genişliği çok hoşuma gidiyor ...

Birçok yabancı modelinde yüz şekli üçgen mesela..

yuvarlak yüzlüyüm o nedenle her saç modeli ve her renk gitmiyor. mesela kahkül ve çok kısa saç bana hiç gitmiyor, bir de çok koyu saç renkleri iyice yuvarlak gösteriyor yüz hatlarımı benim...

yuvarlak yüzlüyüm o nedenle her saç modeli ve her renk gitmiyor. mesela kahkül ve çok kısa saç bana hiç gitmiyor, bir de çok koyu saç renkleri iyice yuvarlak gösteriyor yüz hatlarımı benim...

Eminim çevrendeki insanlar çok sevimli buluyorlardır seni,bu da avantajın bence :)

katlı kesimler kullanmayı denedin mi cnm?

Eminim çevrendeki insanlar çok sevimli buluyorlardır seni,bu da avantajın bence :)

katlı kesimler kullanmayı denedin mi cnm?

evet diyorlar bir de herkes yaşımdan çok daha küçük gösterdiğimi söylüyor. şimdi belki değil ama 30dan sonra bu sözler çok hoşuma gidecek diye avutuyorum kendimi ya yaş geldi 23e hala ayy sen 15-16 yaşında gösteriyorsun diyen var yahu...katlı kesim kullanmayı denedim ama tam olarak istediğim gibi katlı kesime az denk geldim maalesef...bazen öndeki katları çok kısa bırakıyorlar ya da kat atarken ara kat yapıyorlar saçlarım zaten çok gür değil iyice az görünüyor. yüz de yuvarlak olunca şöyle diyeyim yüzüm şebnem ferahınki gibi yuvarlak. benim gibi yuvarlak yüzlü yok mu burda, bi tek ben miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…