Piercing, Hızma yüz şekline göre küpe seçimi

M

miracle

Ziyaretçi
OVAL
en dikkat çeken özelliğiniz yüzünüzün uzunluğudur.yüz simetrisini dengelemek için tercih etmeniz gereken küpe modelleri avize ve damla şeklinde olmalıdır.küçük parçalar uzun suratlarda kaybolur bu yüzden hacimli veya sallantılı modeller yüzünüze yakışacaktır

DİKDÖRTGEN
dikdörtgen bir yüz şekline sahipseniz tercih etmeniz gereken küpe modelleri vidalı,klipsli,taşlı ya da taşsız olabilir ama önemli olan bunların mutlaka halka şeklinde olmasıdır.küpenizin üzerinde ki pırıltılı taşlar yüzünüzün genişliğini kamufle eder. salkım halinde parçalı,boncuklu veya taşlı modeller elmacık kemiklerini daha çok vurgular ve aydınlık bir görüntü sağlar

YUVARLAK
yüz sekliniz yuvarlaksa tercih etmeniz gereken modeller kesinlikle ince ve parlak olmalıdır.böylece suratınız olduğundan daha ince görünür.tek sıra halinde dizilmiş,abartılı modeller yuvarlak yüze çok yakışacaktır.kesinlikle halka küpelerden uzak durmalısınız.

KALP
kalp yüzlerde sivri bir çene,dar bir alınve çıkık elmacık kemikleri dikkat çeker.yüzünüzün üst kısmı daha geniş olduğu için tam tersi bir denge sağlamanız gerekir.tercih etmeniz gereken modeller üçgenimsi ve damla şeklinde küpeler olabilir.dikkati alt bölgeye çekecek modeller seçmeye dikkat edin.yuvarlak modeller bu tarz yüzlerin simetrisini daha çok dengeler.çünkü dikkati üstten alıp çeneye ve dudaklara toplar.

benim yüzüm oval ama hep halka küpe takıyorum kocaman yanlısmı yapıorum ki.. damla seklinde pek sevmiyorum.. =S

benim yüzüm oval ama hep halka küpe takıyorum kocaman yanlısmı yapıorum ki.. damla seklinde pek sevmiyorum.. =S

sevmiosan takma o zaman canım.. ne şekilde güzel hissediosan kendini ne şekilde rahatsan onu uygulaa.s.a.s.

OVAL
en dikkat çeken özelliğiniz yüzünüzün uzunluğudur.yüz simetrisini dengelemek için tercih etmeniz gereken küpe modelleri avize ve damla şeklinde olmalıdır.küçük parçalar uzun suratlarda kaybolur bu yüzden hacimli veya sallantılı modeller yüzünüze yakışacaktır

Benim yüzüm de oval küpe takmayı da çook sevyorum.Arkadaşlarım bir ara bana küpesiz çıkmam abi diye takılıyorlardıkaydirigubbakcemile3 Avize küpeleri çok seviyorum takıyorum da ama yazın bazen fenalık getiriyorlar ben de düğme küpe takıyorum nasıl olur ki acaba?Çok küçük değil büyük boyutta oluyor...

Bende avize küpelere bayiliyordum ama bu siralar tek taş küpe benzerlerine takmiş durumdayim

anam ben şekisizim sanırım ... benim yüzüm nasıl bilemedim ki.
oval değil , yuvarlak değil , dikdörtgen hiç değil , kalp olduğunuda sanmıyorum, Zira tarife uymuyor...
ben suratsızmıyım şimdi....

ya benim suratım angelina jolie nin ki gibi yani kara ona ne yakışır acaba onu yazarmısınız

:eek:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

kare dicektim kara yazmışım pardon

oval değil , yuvarlak değil , dikdörtgen hiç değil , kalp olduğunuda sanmıyorum, Zira tarife uymuyor...

ayyy çok güldümmm yaaaa çok içten yazmişinnn:roflol:
sanirim bende ayniyimm suratim hiç bi tipe uymuyo gibi gelio bAna demekkii bende suratsızım zira banada hep çok gülüyosun derler ciddiyet yokkkksırnaşık şeysırnaşık şey

sen cok yasa kaydirigubbakcemile3 fena guldumm

ben angelina joli'ye karami demi$im kaydirigubbakcemile3

yok canim ada yazmis onu ben degil simdi yeniden okudum tum mesajlari naniknanik

X