yüz sarkmasına karşı ne yapabilirim?

knicknack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
551
250
kızlar 30 yaşındayım.burun ve dudak kenarlarında bir sarkma oluşmaya başladı:110:sanırım cildim elastikiyetini kaybediyor.bu da beni daha yaşlı gösteriyor ,çok kafama takılıyor.krem almıştım dia dermine anti-aging krem ama zaten sorunlu yağlı bir cildim var.cildimi aşırı derecede yağlandırdı sivilcelendirdi.bana etkili yaşıma uygun bişey önerin lütfen?bu yüz için uygulanan germe operasyonları için erken mi ne yapabilirim?bi an evvel önlem almak istiyorum artık

Siluet softla iple yuz germe yaptitabilirsin .elmacik kemiklerine.arkadasimin annesine yaptirmistik cok memnun kaldik baska bir arkadasimada yaptirdik ondada ayni sikinti vardi ani kilo vermesiyle beraber yuzunde cokme ve yanaklarinda sarkma oldu 1 cift iple yuzundeki sarkma toparlandi ve elmacik kemikleri ortaya cikti son dokunuslarida dolguyla yapti ve cok guzel oldu.nezih karaca doktorum ve bu konuda gercekten guvenebilecegim tek insan bende memnuniyetimden dolayi tavsiye ediyorum..

Canım sigara kullanıyorsan cilt erken sarkıyor ve yaşlanıyor kremlerde fayda etmiyor fazla, birde cildin yapısıyla alakalı galiba benimde dudak kenarlarından hafif sarkmaya başladı cok rahatsızım aslında:KK43:

kızlar 30 yaşındayım.burun ve dudak kenarlarında bir sarkma oluşmaya başladı:110:sanırım cildim elastikiyetini kaybediyor.bu da beni daha yaşlı gösteriyor ,çok kafama takılıyor.krem almıştım dia dermine anti-aging krem ama zaten sorunlu yağlı bir cildim var.cildimi aşırı derecede yağlandırdı sivilcelendirdi.bana etkili yaşıma uygun bişey önerin lütfen?bu yüz için uygulanan germe operasyonları için erken mi ne yapabilirim?bi an evvel önlem almak istiyorum artık
İp için henüz erken yaşınızdan dolayı. Prp ve mezoterapi kesinlikle

İp için henüz erken yaşınızdan dolayı. Prp ve mezoterapi kesinlikle
aslında bende cerrahi müdahale edilmesine pek sıcak bakmıyorum erken diye düşünüyorum.Sigara da fazla olmamakla birlikte kullanıyorum:KK43: Tesekkürler prp ve mezoterapi deneyeceğim..

Bide kızlar yüz için masaj aleti almıştım ama düzenli kullanamadım..yüzünüzde gezdiriyorsunuz titreşim gönderiyor ona da devam edeyim faydası olur belki

Masaj aleti etki ediyormu markası ne canım bizede söylemisin ben nette baktım bişe göremedim

aslında bende cerrahi müdahale edilmesine pek sıcak bakmıyorum erken diye düşünüyorum.Sigara da fazla olmamakla birlikte kullanıyorum:KK43: Tesekkürler prp ve mezoterapi deneyeceğim..
canım evde roller ben de denedim fakat sonrasında asıl önemli olan cilde enjekte ediln vitaminler antiagingler Ankarada doç.dr.erol Koç'a yaptırdım çok memnunum.

X