Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
dun hersey için berna lacin programında gördüm.
bir oyuncu söylemişti adını tam hatırlamıyorum ama yanında volkan severcan da vardı.
yüz için çok iyi oldugunu söyledi kendisi.babannesi yüzündeki güneş lekeleri için uyguluyormus.15 günde 1 de uygulayabilirsiniz dedi.ve uyguladıktan sonra suyla durulamamız yeterliymiş.sabunla durulamamız gerekmiomuş.
1 avuc kuru fasulyeyı suda iyice haşlıyoruz.fasulyelerın cok yumusak olması gerekiyor.sonra fasulyelerı süzüp içine 2 kasık süzme yogurt koyup blendır da karıstırıyoruz ve bunu yüzümüze uyguluyoruzz :))
evde fasulye olsaydı yapcaktım ama ılk fırsatta denicem bende.
pirinci biliyorduk da. kuru fasulye ilginç geldi. :)))
bende izledim o programı hatta hemen bir kağıda yazdım bende deniycem en kısa zamanda inşallahta işe yarıyodur.özellikle ovarak çıkarım ardından sadece suyla yıkayın yüzünüzü sabun kullanmayın dedi
evet bende denemeyi düşünüyorum bakalım sonucu nasıl olcak.buarada konuyu yanlıs yere acmısım.cilt bakımı olması gerekirdi vücut bakımına yazmısım :))
bir oyuncu söylemişti adını tam hatırlamıyorum ama yanında volkan severcan da vardı.
yüz için çok iyi oldugunu söyledi kendisi.babannesi yüzündeki güneş lekeleri için uyguluyormus.15 günde 1 de uygulayabilirsiniz dedi.ve uyguladıktan sonra suyla durulamamız yeterliymiş.sabunla durulamamız gerekmiomuş.
1 avuc kuru fasulyeyı suda iyice haşlıyoruz.fasulyelerın cok yumusak olması gerekiyor.sonra fasulyelerı süzüp içine 2 kasık süzme yogurt koyup blendır da karıstırıyoruz ve bunu yüzümüze uyguluyoruzz :))
bu kür brz uğaraştırıcı gibi
gözeneklerin kapanması iç ne yapmak lazım acaba
Anneme yemekte fasulye yap deyip bu kürü yapacağım.

Bakalım ne olacak. Denersem yazarım ne olduğunu.
Ben denedim bu peelingi. Ama sadece bir kere denedim çünkü gerçekten beklerken çok sıkıldım. Fasulyeleri ezmeme rağmen yogurtla birleşince tekrar topak topak oldu ve yüzümden düştü hep :)
bende denicem merak ettim..
teşekkür ederim deneyeceğim
Bende deneyeceğim

Hayata Gülümse :)
Kayıtlı Üye
Saçmaladılar artık herkes birşey yazıyo
kabak-patlıcan-fasulye-mercimek :)))
Biz evde ne varsa sürelim en iyisi illaki iyi gelir