• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yüz peelingi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

---KoZaLak---

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
73
4
98
İstanbul
dun hersey için berna lacin programında gördüm.
bir oyuncu söylemişti adını tam hatırlamıyorum ama yanında volkan severcan da vardı.
yüz için çok iyi oldugunu söyledi kendisi.babannesi yüzündeki güneş lekeleri için uyguluyormus.15 günde 1 de uygulayabilirsiniz dedi.ve uyguladıktan sonra suyla durulamamız yeterliymiş.sabunla durulamamız gerekmiomuş.

1 avuc kuru fasulyeyı suda iyice haşlıyoruz.fasulyelerın cok yumusak olması gerekiyor.sonra fasulyelerı süzüp içine 2 kasık süzme yogurt koyup blendır da karıstırıyoruz ve bunu yüzümüze uyguluyoruzz :))
evde fasulye olsaydı yapcaktım ama ılk fırsatta denicem bende.

bende izledim o programı hatta hemen bir kağıda yazdım bende deniycem en kısa zamanda inşallahta işe yarıyodur.özellikle ovarak çıkarım ardından sadece suyla yıkayın yüzünüzü sabun kullanmayın dedi

evet bende denemeyi düşünüyorum bakalım sonucu nasıl olcak.buarada konuyu yanlıs yere acmısım.cilt bakımı olması gerekirdi vücut bakımına yazmısım :))

bir oyuncu söylemişti adını tam hatırlamıyorum ama yanında volkan severcan da vardı.
yüz için çok iyi oldugunu söyledi kendisi.babannesi yüzündeki güneş lekeleri için uyguluyormus.15 günde 1 de uygulayabilirsiniz dedi.ve uyguladıktan sonra suyla durulamamız yeterliymiş.sabunla durulamamız gerekmiomuş.

1 avuc kuru fasulyeyı suda iyice haşlıyoruz.fasulyelerın cok yumusak olması gerekiyor.sonra fasulyelerı süzüp içine 2 kasık süzme yogurt koyup blendır da karıstırıyoruz ve bunu yüzümüze uyguluyoruzz :))

bu kür brz uğaraştırıcı gibi

Ben denedim bu peelingi. Ama sadece bir kere denedim çünkü gerçekten beklerken çok sıkıldım. Fasulyeleri ezmeme rağmen yogurtla birleşince tekrar topak topak oldu ve yüzümden düştü hep :)

teşekkür ederim deneyeceğim

Saçmaladılar artık herkes birşey yazıyo

kabak-patlıcan-fasulye-mercimek :)))

Biz evde ne varsa sürelim en iyisi illaki iyi gelir

Back
X