Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğal bişeyler istersen 1 çay bardağı gül suyunun içerisine 5 6 adet ayva çekirdeği koyup karanlık bir yerde 3 4 gün kadar bekletirsen jel kıvamını alıcaktır.buda doğal bir nemlendirici
evet ayva çekirdeğini annem hazırladı bana göz çewresine kullanıyorum onu. doğal şeyler zaten çok kullanıyorum ama yeterli olmuyor illa yüzüm krem istiyor
Canım onu lise yıllarımda kullandım tüylenme yaptı yüzümde bıraktım bende:26: Birde ben makyaj altından kullanıyorum krem mutlaka o yüzdende gece ve gündüz ayrı olan iyi bir krem arıyorum. Loreal kullanıyordum oda artık iyi gelmemeye başladı yüzüme birde krem deri gibi soyuluyo yüzümden
Canım onu lise yıllarımda kullandım tüylenme yaptı yüzümde bıraktım bende:26: Birde ben makyaj altından kullanıyorum krem mutlaka o yüzdende gece ve gündüz ayrı olan iyi bir krem arıyorum. Loreal kullanıyordum oda artık iyi gelmemeye başladı yüzüme birde krem deri gibi soyuluyo yüzümden
vichy gül özlü kuru ciltler için nemlendirici,fiyatı uygun.Bioderma güzel..doa kozmetikte argan yağı var,nemlendirmek için çok iyiymiş,fiyatı da uygun,hem doğal..oraya bakın hem saç maskesi hediye veriyorlar.melisa kremini de beğenmişler burda..
doğal yağlar kuru ciltler için gayet iyi kayısı yağını önerebilirim özellikle a vitamini bakımından zengin olduğu için yaşlanma karşıtı doğal bir ürün.