Yüz nakli yapılan Recep Sert, hastanede tanışıp evlendiği eşi Esma Akyurt ile bebek heyecanı yaşıyor.
Eki Görüntüle 1492820
Yüz nakli olan Recep Sert'in eşi hamile. Antalya'da 2013'te yüz ve çene nakli olan 28 yaşındaki Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor.
ERKEK OLURSA DOKTORUNUN İSMİNİ KOYACAK
Habertürk'ün haberine göre, Sert'in hastanede tedavi görürken tanışıp evlendiği 29 yaşındaki eşi Esma Akyurt Sert'in 3 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Recep Sert, bebeklerine erkek olursa yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın adını koyacaklarını söyledi.
habertürk
ay bu adam da nezle olsa haber oluyor, sıktı bence, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine napalım yani
Dimi bence de boyle anormal bir birey olarak gosterile gosterile adamin da psikolojisini bozacaklar.
Normal saglikli bir erkek yani tabiki evlencek cocugu olucak bunda anormal bir taraf yok katiliyorum size..
Ben de şu an reklam için yapıyor diyemem ama sizce de bunun arkasında birşeyler yok mudur ? İllaki bir art niyet aramıyorum ama belki de kızın kimsesi yoktur, belki başka erkeklerden darbe almıştır, bu adamı da saf bulunca görüp evlenmek istemiştir... İnşallah ömür boyu evliliğine bağlı kalırkıza neler neler demişlerdi reklam için evleniyor, evlenmez yarı yolda bırakır bilmem ne. çocuğuda reklam için yapıyor derler artık :)
bence kendide gündemde kalmak istiyor, sürekli foto veriyor muhabirlere, onlar söylemese kimin haberi olsun
yoo olmayabilir. evet herkesin yapabileceği bişey değil ama imkansızda değil neticede.Ben de şu an reklam için yapıyor diyemem ama sizce de bunun arkasında birşeyler yok mudur ? İllaki bir art niyet aramıyorum ama belki de kızın kimsesi yoktur, belki başka erkeklerden darbe almıştır, bu adamı da saf bulunca görüp evlenmek istemiştir... İnşallah ömür boyu evliliğine bağlı kalır
Bilemeyiz tabi, varsa birşey yakında çıkar kokusu nasılsa, bundan sonrası kadının vicdanına kalmışyoo olmayabilir. evet herkesin yapabileceği bişey değil ama imkansızda değil neticede.