off. bu ameliyatlar çok riskli. Allah rahmey eylesin. yaptırmasınlar bence.
evet yaama bu kaçıncı ölüm bu şekilde başarısızlık oranı çok yüksek. iki kol nakli yapılan da vefat etmişti değil mi ?
Ama tıbbın ilerlemesi için bu riskleri göze almak lazım. Doktor da istemez elbet hastasının ölümünü.
evet yaama bu kaçıncı ölüm bu şekilde başarısızlık oranı çok yüksek. iki kol nakli yapılan da vefat etmişti değil mi ?
yok canım iki kol nakli yapılan gayet iyi. 2 kol ve 2 bacak nakli yapılan kişi vefat etmişti.Mantıken düşünüyorum senelerdir kalbin kan pompaladığı alan belli.Nakıl 4 uzuv birden olunda kalbın normalde alıştıgı calısma kotasıda direk artıyor. Bunun ani ölüm getireceğini doktorlar nasıl göz ardı ediyorlar??Ben bunu sıfır tıp bilgim ile kuruyorum:26:
pardon evet dediğin gibi idi. evet haklısın ben burda doktorların biraz ün yapma için deneme ile hata yaptığına inanıyorum..yazık günah yaptıran insanalr zaten çoğu kırsaldan gelen.. ya bilmiyorum üzüldüm ben bu kaçıncı yani ...
kesinlikle doktorların şöhret çabası...Umut işte yeni bir hayat istiyorlar hakları da ama eksileri artıları tam anlatmıorlar hastalara sanmıyorum.
Doku reddetmiş tamam ama bunun testi falan yok mu :26::26:.
En basitinden bir arkadaşım böbrek nakli oldu devamlı ilaç kullanıyor bağışıklık sistemini baskılayan böylelikle organı vücudün reddetmesini engelleyen.Bu ilaçta devamlı yan etkiler çıkartıyor arkadaşımın ayaklarında sorun oluştu birde oradan ameliyat oldu.
Hayatı bir önem taşımadıktan sonra nakil olayını ben çok gereksiz buluyorum. Tabi Rabbım kimseyi bununla imtihan etmesin
evet ama adamın yerine koyuncada haklı buluyoruım düşünsene o yüzle herkes kaçacak senden
rabbim korusun hepimizi. demek o kadar acı yaşamış ki ölümü kabul etmiş olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?