• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz multishape ( boynumun her yeri morardı)

denizill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
120
57
98
Merhaba,
Bugün gıdı bölgeme toparlama için güzellik merkezinde "yüz multishape" işlemi yaptırdım. Morarma olacağını söylediler ama bu kadar kötü olacağını beklemiyordum... İşlem radyofrekans ve vakumun bir arada olduğu yuvarlak başlığı olan bir cihazla 25 dakika kadar yapıldı. Porselen yüz germe olarak da biliniyor. Ama şu an çok korkuyorum geçmezse diye..Haftaya diğer seansı verdiler ama bu morarmalar geçmeden tekrar işlem yaptırmak ne kadar mantıklı.. Sanki biri şiddet uygulamış gibi görünüyor. Aynı ya da benzer işlemi yaptıran gören duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Moralim çok bozuk..
:KK43:

Vakumla yapmaları kötü olmuş. Yüz ve boyun gibi hassas cilde bu işlem asla yapılmamalı. Lütfen ikinci seansa gitmeyin. Dermatolog uzmanlardan başka kimseye yüzünüzü emanet etmeyin. Çok geçmiş olsun.

Eczaneden Bioderma Cicabio Arnica krem alın, sürün. Çabuk iyileştirir

Keşke kışın yaptirsaydiniz ya, boğazlı giyer gizlerdiniz.
Ben boyundaki öpücük morlugunu gizlemek için şöyle bir video izlemiştim. Bilemedim, küçük bir alanda deneseniz daha kötü olur mu???
Link burada

Hirudoid almıştım. O da iyi mi?
Hirudoid jel çok iyi gelir canım. Onunla birlikte dolgit kremde sür. Ayrıca endişelenme. Hiç bir şekilde morluk kalıcı olmaz. Bir haftada geçer. İşlem hakkında bilgim olmadığı için yprum yapmak istemiyorum. Ama dolgu ve botoks dışında medikal denilen hiç bir uygulama doğru değil. Hepsi para tuzağı. Boyun için Bende bir şeyler yaptırmak istiyorum. Linerasse kollejeni denemek istiyorum. Ama sonuç net olur mu bilmiyorum.

Hirudoid jel çok iyi gelir canım. Onunla birlikte dolgit kremde sür. Ayrıca endişelenme. Hiç bir şekilde morluk kalıcı olmaz. Bir haftada geçer. İşlem hakkında bilgim olmadığı için yprum yapmak istemiyorum. Ama dolgu ve botoks dışında medikal denilen hiç bir uygulama doğru değil. Hepsi para tuzağı. Boyun için Bende bir şeyler yaptırmak istiyorum. Linerasse kollejeni denemek istiyorum. Ama sonuç net olur mu bilmiyorum.
İlla ki güzel güvenli bir yöntem vardır bence. Çevrem olsa daha iyi araştırır soruştururdum ama imkanlar..

Back
X