Cilt Bakımı Ürünleri yüz maskesi tavsiyeleriniz..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

enigmas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
151
0
yüz maskesi almak istiyorum kızlar yağlı bi cildim var fiyatı aşırı olmayan kullanıp da memnun kaldığınız ürün var mı?

geçen ay aldım 20 gün filan oldu kullanıyorum memnun kaldım pure nature serisindeki maskeler cildin yağlıysa peelingde kullanmayda fayda var ölü deriyi atıyo cildini dengeler ben 1 hafta peeling 1 hafta maske uyguluyorum memnunum fiyatlarıda çok uygun bu ay 1 alana 1 bedava 11.90 tl pure nature cilt ürünlerinden memnun kalmayanı duymadım suana kadar

garnier 3 ü birarada kil maskesi harika hele yağlıysan daha bi güzel olur

Alweyna İnci Tozu Özlü maske tavsiye ederim arkadasım. ipek gibi pürzsüz yapıyor cildi.

ben Pastel Crawne isminde bir peeling jel keşfettim inanılmaz bir şey benim cildime çok iyi geldi,yüzdeki ölü deriyi atıyor

Gold Nano EGF Yüz Maskesi kullanıyorum internetten aldım sitede 1 alana 1 bedavasıda var havyarlısı falanda var özellikle düğün zamanı çok işimi gördü:)

bende innovanın kil maskesini kullanıyorum.siyah noktaları yok ediyo ve gözenekleri sıkılaştırıyo.haftada bir yapıyorum ve memnunum.

tatlım the body shopun çay ağacı maskesi var.çok başarılı bi seri.fiyatı 28.90.kullandım çok faydasını gördüm.tavsiye ederim

cnm bende kil maskesi olanından sipariş verdimde henüz gelmedi.inşallah bende memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…