Yüz liftingi

Merhaba, lifting yaptıran varmı?
Ben bir aydir dr arayisi icindeydim.izmirde lifting yapan bir dr ogrenemedim.istanbula gittim.erhan eryilmaza.hemen yapalım dedi.yaptigi kisilerin resimlerini gosterdi.resimler gayet iyiydi ama kendileriyle gorusmek de istedigimi belirttim.bu talebimi pek makul karsilamadi.verebilecegini soyledi ama vermedi hala bekliyorum.bu denli onemli birseye karar vermeden once ,yaptigi canli bir ornegi gormek istemek gayet normal.neden bunu abes karsiladi bilemiyorum
Merhaba, lifting yaptıran varmı?

Daha sonra dr ziya saylana gittim.o da hemen s-lift- yuz germe yapalim dedi.tam olmaya karar verecektim erhan eryilmaza tekrar telefon ettim hangisi daha iyi olur diye.o da bunu 3.bir dra sor dedi. ben de yine istanbulda dr erdem aksoya gittim.o bakti ikisi icin de erken dedi.şimdilik birsey yaptirmadim.hala arayis icindeyim

banada farklı şeylerden bahsettiler örümcek ağı vs .bu kasları çalıştıran bir uygulama oldugu için ben yaptırmaya niyetliyım bir doktora danışmadım ama iyi gelir diye düşünüyorum sonuçta spor yapan birinin nasıl ki kolları bacakları çalışınca sıkılaşıyor buda aynı işlem başka yöntemlerden daha risksiz geliyor

lifting dediginiz sey medical bi uygulamami .aletlerle yapilan bir seymi yoksa endoskopik yanak kaldirnami

yaptırdınızmı ? masaj gibi iyi gelir diye düşündüm
Ben yaptirmadim.yaptiranlar ise yaramadigini soyledi.hani karin yaglari filan icin bi masaj aleti varya karini çalıştırıp eritiyo diyorlar iste bu da onun yuz icin olani.biseye etki etmez

merhaba, haklıymışsınız gerçekten pek işe yaramadı , inceltti biraz yüzümü (ki asla istediğim birşey değil) yüzümde değişiklik olduğu söyleniyor , mesela yüzümde sarkma var dediğim arkadaşım çok fazla değil takma kafana diyor yani biraz fark etti esasen ilk seanstada fark ediliyor ama asla istediğim gibi değil özetle önermiyorum ve yüzüm çok hassas , yüzümde kızarıklık yaptığınıda ekleyeyim.

çok teşekkür ederim geçenlerde ona benzer bir şey gördüm fakat yurtdışındayı türk versiyonda var demek ..düzgün bir tedavi görene kadar işimi görür ...

lazım olan olabilir pratik bir yontem söyleyeyim öncelikle bu tokada işe yarıyor fakat tokayı takana kadar şekilden şekile giriyorsun , en güzeli kulak üstlerinden bir tutam saç alınır örülür ve arkada örgüler kavusturulur lastik tokayla ona görede saç şekli verilir sonuç : gözler hafif çekik yanaklar kalkık

bu videoda yapılıyor 5.15 dakikadan itibaren izleyin

bu kadının doktoru facıya nazabılyan yerlerıme dolgu yaptırdım hep cızgı dısına yapmıs sarkan dudak kısmına doldurmus hıc memnun kkalmadım bır cok kısıde memnun degıl pervın dıncerden sonra pervın dıncere soyledım dolgu yapıldı dedım goz altım ındı asagıya cızgıde degıl dedım bana dedıkı cnm bır cıhaz var erıtıyoruz sonra dolgu yaparız tekrardan toplan 4500 malıyet cıkardı hem bozdu doktoru hemde baska bır uygulamayı bana onerıyor

geçmiş olsun insanın siniri bozuluyor istediği olmadığında hem para hem zaman hemde psikolıjn gidiyor ama eklemeden edemem çok şaşırdım olumsuz bir yorum duymamıştım pervin dinçer hakkında aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…