Ben bir aydir dr arayisi icindeydim.izmirde lifting yapan bir dr ogrenemedim.istanbula gittim.erhan eryilmaza.hemen yapalım dedi.yaptigi kisilerin resimlerini gosterdi.resimler gayet iyiydi ama kendileriyle gorusmek de istedigimi belirttim.bu talebimi pek makul karsilamadi.verebilecegini soyledi ama vermedi hala bekliyorum.bu denli onemli birseye karar vermeden once ,yaptigi canli bir ornegi gormek istemek gayet normal.neden bunu abes karsiladi bilemiyorumMerhaba, lifting yaptıran varmı?
Merhaba, lifting yaptıran varmı?
Merhaba, lifting yaptıran varmı?
Bunlar para tuzagindan baska birsey degil.hicbir sonuc alinmiyor.bosu bosuna para vermeyinbu videoda yapılıyor 5.15 dakikadan itibaren izleyin
Ben yaptirmadim.yaptiranlar ise yaramadigini soyledi.hani karin yaglari filan icin bi masaj aleti varya karini çalıştırıp eritiyo diyorlar iste bu da onun yuz icin olani.biseye etki etmezyaptırdınızmı ? masaj gibi iyi gelir diye düşündüm
bu kadının doktoru facıya nazabılyan yerlerıme dolgu yaptırdım hep cızgı dısına yapmıs sarkan dudak kısmına doldurmus hıc memnun kkalmadım bır cok kısıde memnun degıl pervın dıncerden sonra pervın dıncere soyledım dolgu yapıldı dedım goz altım ındı asagıya cızgıde degıl dedım bana dedıkı cnm bır cıhaz var erıtıyoruz sonra dolgu yaparız tekrardan toplan 4500 malıyet cıkardı hem bozdu doktoru hemde baska bır uygulamayı bana onerıyorbu videoda yapılıyor 5.15 dakikadan itibaren izleyin