Lazer Epilasyon yüz lazer epilasyonu sonrası hangi güneş kremini kullanıyosunuz?

biodermanın photoderm spot spf 50 almıştım eczacının önerisi ile lazerden sonra sürmek için memnun kaldım yağlanma yapmıyo hafif fondoten gibi renklendirici bişiler var içinde eczacı bayan kendisi kullanıyomuş cildi çok güzel duruyodu hiç fondoten kapatıcı felan kullanmana gerek yok demişti haklıymış öneririm yani denemenizi

kızlar ben yüzüme lazer yaptırdım ama güneş kremi kullanmıyorum(evde sebamed var)kullanmak gerekli mi

kızlar bende bıyık bölgem için lazere başlamayı düşünüyorum ama leke yapmasından korkuyorum yaa sizce bu mevsim de başlamam doğru mudur kızlar?

kızlar ben yüzüme lazer yaptırdım ama güneş kremi kullanmıyorum(evde sebamed var)kullanmak gerekli mi

ben yaptırmaya başladığımda eylüldü bide adanada güneş hiç eksik olmuyo kullanmam gerektiğini söylemişlerdi . Sonra düşündüm normalde zaten güneş ışınlarını zararlı olduğu , güneşlenmenin tehlikesinden yaz aylarında televizyonlar car car bağırıyo . En yakın örnegi annem genç kızlıgında bol bol güneşlenmiş şimdi vücut lekeleri ile uğraşıyo.
Bundan dolayı dışarı çıkacağımda hava güneşli ise sürmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince ...
bide sen yüzüne hangi makina ile yaptırıyosun kaç seans oldu ?

ben yuz bölgeme deylong kullanıyorum normalde 1 kez sürmek yeterli terleyınce falan akmıyo ben 2 kez sürüyorum gün içinde 50faktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…