Herkese merhabalar. Herkesin yaşamış olduğu istenmeyen tüy problemi hakkında yaşamış olduğum deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle tüy problemi yaşamamdaki en önemli sebep polikistik over sendromudur. Çocukluğumdan beri yaşadığım bu sağlık problemi nedeniyle özellikle yüz bölgemde yaşadığım tüy problemi için pek çok yöntem denedim. Ağda, ip, cımbız, güzellik salonunda lazer epilasyon hatta jilet. Fakat ne denediysem azalma gözlemleyemedim. Bugün Braun Silk Expert ile tanışmamın ilk günü. İlk seansımı gerçekleştirdim ve bu süreçte yaşadığım olumlu olumsuz tüm yaşadıklarımı buraya aktaracağım. Çünkü bu konuda destek ve doğru bilgiyi çok aradığım zamanlarda sadece kocaman bir bilgi kirliliğiyle kafamın dolması bana hayal kırıklığı yaşatıyordu. Herkesin şeffaf bir şekilde fikri olmasını sağlayacak deneyimlerimi paylaşacağım. Bugün ilk seansım için yüzümü Braun Silk Expert in içinden çıkan Venüs jilet ile temizleyip ilk atışımı yaptım. Epey bir yanık kokusu aldım :) Bir sonraki atışım bir hafta sonra olacak. Gözlemlediklerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım yararlı olur. Sevgiler