Yüz Lazer Epilasyon - Braun Silk Expert

Fulya526

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
5
1
Herkese merhabalar. Herkesin yaşamış olduğu istenmeyen tüy problemi hakkında yaşamış olduğum deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle tüy problemi yaşamamdaki en önemli sebep polikistik over sendromudur. Çocukluğumdan beri yaşadığım bu sağlık problemi nedeniyle özellikle yüz bölgemde yaşadığım tüy problemi için pek çok yöntem denedim. Ağda, ip, cımbız, güzellik salonunda lazer epilasyon hatta jilet. Fakat ne denediysem azalma gözlemleyemedim. Bugün Braun Silk Expert ile tanışmamın ilk günü. İlk seansımı gerçekleştirdim ve bu süreçte yaşadığım olumlu olumsuz tüm yaşadıklarımı buraya aktaracağım. Çünkü bu konuda destek ve doğru bilgiyi çok aradığım zamanlarda sadece kocaman bir bilgi kirliliğiyle kafamın dolması bana hayal kırıklığı yaşatıyordu. Herkesin şeffaf bir şekilde fikri olmasını sağlayacak deneyimlerimi paylaşacağım. Bugün ilk seansım için yüzümü Braun Silk Expert in içinden çıkan Venüs jilet ile temizleyip ilk atışımı yaptım. Epey bir yanık kokusu aldım :) Bir sonraki atışım bir hafta sonra olacak. Gözlemlediklerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım yararlı olur. Sevgiler

Ben yüz bölgem için lazere gitmiştim yaklaşık 3 ay kadar. bitmek bilmiyor. azalmıyor. çıldırmıştım resmen. Aşırı bir problemim yok ama takmışım işte. Sonra bırakmak zorunda kaldım. Lazerde benim canım çok yanıyordu. Gözümden yaş geliyordu resmen. Bu üründe durum nasıl peki ? Canınız yandı mı?Umarım işe yararsa burada paylaşımlarınızdan yola çıkarak bende bu ürünü kullanmayı düşünüyorum.

Ben yüz bölgem için lazere gitmiştim yaklaşık 3 ay kadar. bitmek bilmiyor. azalmıyor. çıldırmıştım resmen. Aşırı bir problemim yok ama takmışım işte. Sonra bırakmak zorunda kaldım. Lazerde benim canım çok yanıyordu. Gözümden yaş geliyordu resmen. Bu üründe durum nasıl peki ? Canınız yandı mı?Umarım işe yararsa burada paylaşımlarınızdan yola çıkarak bende bu ürünü kullanmayı düşünüyorum.

4 seans kadar bir ıpl cihaz ıle ben de lazere gitmiştim. Şehir değiştirdim ve bir daha seansları gidemedim. O yüzden bir sonuç alamadım. Braun Silk Expert de bir ıpl cihaz tüm ev tipi lazerler gibi. Uygulama esnasında üç adet modu var. Normal, hassas, ekstra hassas. Kesinlikle canınızı yakmıyor. Kişiden kişiye değişir elbette bu his ama emin olun ağdadan daha acısız :) umarım haftaya tekrar uyguladığımda olumlu bir şeyler gözlemlemeye başlarım

Ürünün ikinci atışını bu hafta yaptım. Tüyleri jiletle almak durumunda olduğum için tekrar çıkış sürecinde bir yavaşlama gözlemlemedim. Fakat uygulama yaptığım bölgelerde dökülmeden meydana geldi. Henüz ikinci seans olması sebebiyle dökülme yaşamak olumlu bir gelişme. 4.seans için tekrar bilgilendirme yapacağım

Herkese merhaba. Braun expert ile gerçekleştirdiğim lazer epilasyon deneyimimde 5. seansımı uyguladım. Gözlemlerim bu ürün için olumlu yönde. Tüylerimi jiletle almama rağmen ertesi gün çıkan tüylerim şimdi bir haftada bile çıkmaz oldu. dökülmelerim ilk seanstan itibaren başlamıştı zaten. Bu kadar olumlu sonuç alacağımı ummuyordum. Modern ağda yöntemi olduğunu düşünenlere katılmıyorum deneyimlerim sonucu. Kesinlikle şans vermeniz gereken bir ürün. Hatta bugün Eveshop 'da 899 tl indirimde. Düşünenlere tavsiye ediyorum.

Herkese merhaba. Braun expert ile gerçekleştirdiğim lazer epilasyon deneyimimde 5. seansımı uyguladım. Gözlemlerim bu ürün için olumlu yönde. Tüylerimi jiletle almama rağmen ertesi gün çıkan tüylerim şimdi bir haftada bile çıkmaz oldu. dökülmelerim ilk seanstan itibaren başlamıştı zaten. Bu kadar olumlu sonuç alacağımı ummuyordum. Modern ağda yöntemi olduğunu düşünenlere katılmıyorum deneyimlerim sonucu. Kesinlikle şans vermeniz gereken bir ürün. Hatta bugün Eveshop 'da 899 tl indirimde. Düşünenlere tavsiye ediyorum.
O aleti biraktiginizda tuyleriniz fazlasiyla geri gelecek. Ipl cunku.

X