Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun...
Kendine güvenin azaldıysa, ya da söz hakkı sana geçtiğinde sürekli kontrollü daranıyorsan normaldir. Zaman zaman bende de oluyor,daha çok 'mantıklı konusmalıyım' baskısı hissediyorsan! ve maalesef bu baskıyı insan kendine uyguluyor.Rahat ol ve kendine güven! Herkesi eşit görüp aynı şekilde davranırsan sen her zaman altta kalırsın ve baskı üstünde olur
Merhabalar bayanlar, bu konuda sizlere yardımcı olmak için üyelik aldım...
Ben de senelerdir bu can sıkıcı durumla ugrastım.. Sizlere yardımcı olacak bi kaç tavsiyede bulunmak istiyorum... Sosyal fobiniz olduguna inanmıyorum, fizyolojik bir durum sosyal fobiliğe doğru sizi sürükleyebilir.. bunun için çaba harcamak zorunda kalır ve yorulursunuz...sosyal fobilikten dolayı mı yuzunuz kızarıyor, yuzunuz hassas oldugu için kızarmasından dolayı mı sosyal fobi oluyorsunuz... bu durumunuzu baskalarına gostermemek için ortamlardan kaçınmak durumunda kalıyorsunuz..
Neyse konuyu çok uzattım ama yukarda yazdıklarımı yasayanlar anlıycaklardır...
*Öncelikle ilk tavsiyem cilt yapısını güçlendirmek ve hassasiyetini azaltmaya yardımcı olmak için bolbol domates ve domates urunleri yemek.. ketcap da olabilir.. domates bolbol tüketerek cildinizi güneşe karşı hassasiyetten korursunuz..domates pişirildikçe size verdiği yarar azalmıycak artıcaktır..
* Rosacea kremlerinden kaliteli olanlarından birini kullanın.. La-Roshe Posay önerebilirim.. Bu kızarıklıkları hafifletmede yardımcı olacak..,
* Yüz için üretilmiş 50 koruma faktörlü güneş kremlerinden kullanın.. Yüz için olanlar ın yağsız olanlarından alırsanız görünüm sorunu yaşamazzsınız.. Yine la-Roche Posay kullanıyorum ve memnunum...Baska biri de olabilir...hergün yaz kış kullanın..
* Ve son olarak güneşsiz bronzlaştırıcı kaliteli bir krem kullanın. Ben Lierac kullanıyorum.. Cildimin rengine göre hafif bir ton değişikliği yapıyor.. Hem bu şekilde hassas cildinize doğal bir fondoten görünümü veriyor, hem cilt renk dağılımı dengeleniyor , kızarıklık görünümü azalıyor.. Bu çok faydalı oldu..Cildim esnekleşti ve rahatladı..
yani cildinizi içten ve dıştan güçlendirin... Ben bunları bir arada yapıyorum ve cildimin gün geçtikçe daha güçlendiğini ve bu gücün ruhuma yansıdığını hissediyorum... Bu kremlerin hepsinin aynı markasını bulamasanızda benzer ürünlerin kaliteli markalarından alın.. Biraz pahalı olucak ama, değicektir. özellikle bronzlaştırıcı kremi tüm vücüdunuza kullanmadıktan sonra uzun süreler yeticektir. Bu sorunu yaşayanların bir çoğu güneşe çıkamayıp beyaz tenli olanlar olduğu için, hemde bronzlaştırıcı krem ile yaz şartlarına uyum sağlayıp tonunuzu cildinize zarar vermeden değiştirmiş olucaksınız... Benden tavsiye.. ben 10 yıldır bu can sıkıcı durumla uğraştım, şuan çok rahatım ve hayatımda bazı şeylere engel olan bu durumu uzaklaştırmaya devam ediyorum... umarım bu durumda olanlara yardımcı olur..Yararını görenler olur ise yorumlarınızı görmek isterim.. sevgiler...