• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz Kızarıklığı Duştan Sonra Yüzde Alnınızın Üst Kısmı Kabuklanma Sorunu Çözüm

Denediniz Mi SYNCHROLINE Ürünlerinden Birtanesi ?

• Hayır Denemedim ilk Kez Gördüğüm Bir Ürün

OY: 0 0,0%
  • Yakın Bir Zamanda Almayı Düşündüğüm Bir Ürün

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

tranceenegery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
7
0
1
37

Ben Bu ürünü 3 Yıldır Kullanıyorum daha önce La Roche Posay Ürünleri kullandım hiç memnun değildim tam koruma saglamadıgını fark ediyordum..ve cildimi tahriş ediyordu uzun süre kullanımda daha sonra bunu doktorum tavsiye etmişti piyasada bulmakta zorluk çektim ürün italya ve avrupada çok tutulan bir güneş koruyucu fiyatı biraz tuzlu kızlar bilginiz olsun 135 TL ama fiyatını fazlası ile hak ediyor 60 liraya 80 liraya aldıgım güneş kremlerine üzüldüm ben bununla tanışana kadar özelliklebeyaz teniniz varsa güneşe çok hassas hatta alarjiniz bile varsa özellikle kılcal damar çatlaması gibi sorunlarınız veye gül hastası iseniz bile bunu düzenli her gün kullanırsanız büyük bir farklılk görüceksiniz güneş kremi olmakla kalmıyor bu ürün nemlendiriyor..rahatlatıyor..duştan sonra T Bölgenizde ve hatta anlınızın üstünde saçların diplerine dogru kepeginiz varsada bu ürünün onun için bir kremide var rocacure fast cream 30 ml diye geçer netten araştırırsanız çıkar zaten..türkiyede daha yeni yeni gelmeye başladı bu ürün ama avrupaya sık gidip oradaki insanların kullakdıkları araştıran bir yapım var onlar hep bu ürünü kullandıklarını fark ettim hemen oradan almıştım sonuç süperdi güneşten zerre etkilenmiyorsun bizde mesela
La Roche Posay Ürünleri çok meşhur yıllardır nedeni neden biliyormusunuz cilt doktorların hep masalarında katologları vardır..onlarda her oradan bir sayfa yırtıp yazdıklarında prim oldıklarını duydum sonra güvenim gitmişti Roche Posay Ürünlerine... iyi ki bu ürünle tanışmışım..sizlerede tavsiye ederim ürünü her eczanede bulamazsınız netten n11 gibi sitelerde bulabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back