- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
Teşekkür ederim bunu duymmaistim araştıracagimMassater botoxu öneririm internetten araştırabilirsin çene kaslarına yapılıyor kaslar hareket etmediği için bir süre sonra çene inceliyor ve yüz daha uzun bir hal alıyor belirli aralıklarla 3 defa yaptırınca kalıcı hale geliyormuş diğer işlemlere göre daha zahmetsiz ve düşük maliyetli bir işlem
Ya herkes kendinde olmayana özeniyor mu acaba bazen diyorum aman güzelsin böylede bazen fotolarima bakmak bile bile istemiyorum öyle iri geliyor.braz toplu olmasi güzel oluyor ama benimki çok yuvarlak çene sivriligi yok az bile olsa.oyle acılı işlemlerdende korkuyorum acikcasi.daha kolay ufak dokunuşlar varsa onları denicem bakalimCanım benim bence hiç takma kafana inan tombul yüzler daha güzel bana göre ben de ince uzun yüze sahibim ne kadar kilo alirsam alayim asla yüzüm kilo almiyor yanaklarim hiç yok hatta ben tombul yanakli olmayi cok isterdim bence kiymetini bil. Resim cekilirken kamerayi sen tutma yakin olunca suratin daha büyük durur. Törpüleme falan o işlere hiç girme çok acılı olur diye düsünüyorum
OnerrbelieceginizRica ederim umarım faydası olur aklına takılan birşey olursa sorabilirsin
Evet aynen öyle herkes kendinde olmayani ister önemli olan olanla mutlu olabilmek şükredebilmek başka insanlarin dertlerini dinleyince benimki de dert mi diyorsun sükrediyorsun haline. Acı yok sancı yok hastalık yok bu kadar kafana takma derim.Ya herkes kendinde olmayana özeniyor mu acaba bazen diyorum aman güzelsin böylede bazen fotolarima bakmak bile bile istemiyorum öyle iri geliyor.braz toplu olmasi güzel oluyor ama benimki çok yuvarlak çene sivriligi yok az bile olsa.oyle acılı işlemlerdende korkuyorum acikcasi.daha kolay ufak dokunuşlar varsa onları denicem bakalim
Onerrbelieceginiz
byer varmı veya yaptran tanıdıklarınız
Ayy keep beni yönlendirsene, yönlendirseneKendim yaptırdım İstanbuldaysan yönlendirebilirim gittiğim yere
Burdan yazman yasaksa bana özelden mesaj atabilir misiniz rica etsemKendim yaptırdım İstanbuldaysan yönlendirebilirim gittiğim yere
Ayy keep beni yönlendirsene, yönlendirsene
İstanbul'da değilim ama gdeblrim.nereye gttiniz fiyat neydiKendim yaptırdım İstanbuldaysan yönlendirebilirim gittiğim yere
Banada mesaj gelmedi canm yazarsan sevinirim.bide bu dis sıkma botoksu dyemi geçiyor dğer adiKızlar numarayı yazdım size geldi mi acaba?daha önce hiç özelden mesaj yazmadım da gelmediyse tekrar yazayım
Banada mesaj gelmedi canm yazarsan sevinirim.bide bu dis sıkma botoksu dyemi geçiyor dğer adi
Banada mesaj gelmedi canm yazarsan sevinirim.bide bu dis sıkma botoksu dyemi geçiyor dğer adi
Sizde gözle görülür bir inceleme oldu mu birkaç yerle görüştüm yaptrcam sanırım ama kesin işe yarıyor mu ki?kaç şeması yapmak lazimYazdım numarayı geldi mi?evet aynen diş sıkma botoxu çeneyi öne doğru inceltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?