• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz inceltme

Enivecivokkee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
112
42
13
Merhabalar benim kendi kendime dert ettiğin bı sorunum var oda su ki yüzüm çok yuvarlak ne yüz ovalligi ne çene uzunluğu var.aslinda aynaya bakarken o kadar gelmiyor gözüme ama fotoğraflarda tabak gibi yuzum çıkıyor.yanimdakilere bakıyorum incecik suratları üstelik benden kilolular.bn 54 kiloyum.su aralar fazla dert ettim nisanlimin yüzü de uzun ve oldukça ince kendimi yanında büyük hissediyorum suratmdan dolayı beraber foto çekilmekbistemiyorum moralim bozuluyor.varmi bunun caresi.braz kilo versem gider az ama kemikler geniş kilodan degl.torpuleme islemi varmis veya çene uzatma yaptran var mi

Massater botoxu öneririm internetten araştırabilirsin çene kaslarına yapılıyor kaslar hareket etmediği için bir süre sonra çene inceliyor ve yüz daha uzun bir hal alıyor belirli aralıklarla 3 defa yaptırınca kalıcı hale geliyormuş diğer işlemlere göre daha zahmetsiz ve düşük maliyetli bir işlem

Canım benim bence hiç takma kafana inan tombul yüzler daha güzel bana göre ben de ince uzun yüze sahibim ne kadar kilo alirsam alayim asla yüzüm kilo almiyor yanaklarim hiç yok hatta ben tombul yanakli olmayi cok isterdim bence kiymetini bil. Resim cekilirken kamerayi sen tutma yakin olunca suratin daha büyük durur. Törpüleme falan o işlere hiç girme çok acılı olur diye düsünüyorum

Massater botoxu öneririm internetten araştırabilirsin çene kaslarına yapılıyor kaslar hareket etmediği için bir süre sonra çene inceliyor ve yüz daha uzun bir hal alıyor belirli aralıklarla 3 defa yaptırınca kalıcı hale geliyormuş diğer işlemlere göre daha zahmetsiz ve düşük maliyetli bir işlem
Teşekkür ederim bunu duymmaistim araştıracagim

Canım benim bence hiç takma kafana inan tombul yüzler daha güzel bana göre ben de ince uzun yüze sahibim ne kadar kilo alirsam alayim asla yüzüm kilo almiyor yanaklarim hiç yok hatta ben tombul yanakli olmayi cok isterdim bence kiymetini bil. Resim cekilirken kamerayi sen tutma yakin olunca suratin daha büyük durur. Törpüleme falan o işlere hiç girme çok acılı olur diye düsünüyorum
Ya herkes kendinde olmayana özeniyor mu acaba bazen diyorum aman güzelsin böylede bazen fotolarima bakmak bile bile istemiyorum öyle iri geliyor.braz toplu olmasi güzel oluyor ama benimki çok yuvarlak çene sivriligi yok az bile olsa.oyle acılı işlemlerdende korkuyorum acikcasi.daha kolay ufak dokunuşlar varsa onları denicem bakalim

Rica ederim umarım faydası olur aklına takılan birşey olursa sorabilirsin

Ya herkes kendinde olmayana özeniyor mu acaba bazen diyorum aman güzelsin böylede bazen fotolarima bakmak bile bile istemiyorum öyle iri geliyor.braz toplu olmasi güzel oluyor ama benimki çok yuvarlak çene sivriligi yok az bile olsa.oyle acılı işlemlerdende korkuyorum acikcasi.daha kolay ufak dokunuşlar varsa onları denicem bakalim
Evet aynen öyle herkes kendinde olmayani ister önemli olan olanla mutlu olabilmek şükredebilmek başka insanlarin dertlerini dinleyince benimki de dert mi diyorsun sükrediyorsun haline. Acı yok sancı yok hastalık yok bu kadar kafana takma derim.

Canım nasıl cesaret edeceksin canın acır ya, ayy birde geri dönüşü de olmayan bir şey.. ya kötü olursa. Ben minik bir dövmeye bile cesaret edemiyorum. Herkes dudak dolgusu, göğüs büyütme, çene törpületmeye kadar yapıyor. Valla ben mi çok cesaretsizim anlamadım..

Kızlar numarayı yazdım size geldi mi acaba?daha önce hiç özelden mesaj yazmadım da gelmediyse tekrar yazayım

Back