Anket yüz ifadeniz nasıldır?

yüz ifadeniz nasıldır?

• güleç

OY: 14 36,8%
  • ciddi

OY: 18 47,4%
  • somurtkan

OY: 2 5,3%
  • diğer

OY: 4 10,5%

• Ankete Katılan
    38

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
yüz ifadeniz nasıldır, yada etrafınızda nasıl bilinirsiniz.?
ben oldukça ciddi hatta asık suratlı oluyom istemeden. güleç olmayı çok istemem rağmen yapamıyom. alışmışım ciddi durmaya. bu yüzden insanlarla iletişime geçmek biraz zaman alıyor. tanıdıktan sonra , aa ben senin bu kadar sıcakkanlı olduğunu bilmiyodum. çok ciddi bir yapın var , diyenler oluyor.
peki siz nasılsınız?

aynen ben de senin gibiyim, benimle oturup sohbet edene kadar herkesin düşüncesi ciddi ve suratsız olduğum..halbuki çok sıcakkanlı biriyimdir..

benım surat ıfadem malesef bıraz üzgün ve hüzünlü..

hatta bazen soranlar bıle oluyor neyın var neden bu kadar üzgünsün dıye ama ben o sırada baska bırsey düsünüyorum mesala yada dalıp gıtmıs oluyorum..üzgün degılm dıyorum üzgün duruyorsun dıyorlar :D

banada hep suratsız oldugumu solerlerr basta annemmmm kısme senn yanınaa gelmzz o bakıslrn ne ole der halbukı ıcın hıc ole deılll:(:(

bende biraz ciddi ve somurtkanım.nasıl kurtulacağım bilmiyorum:50:.ama aklıma gelince hemen değiştiriyorum yüz ifadesini.:9:

Ben hep gülerim somurttuğum anlar yok denecek kadar azdır. Yolda bile aklıma bişeyler gelir gülerim. İnsanların beni deli sanmasından korkuyorum :52:

ciddi duruyorum elimde değilki...ayrıca yolda kakari kikiri diye yüksek sesle gülenlerede sinir oluyorum

benim de çok soğuk ve ciddi durduğum söylenir.
ama 5dk sohbet ettikten sonra da yanılmışızya çok sıcakkanlıymışsın derler. :17:

normalde çok güleçim. işdede oyleydım ama yanlış anlasılıyor iş ortamında, işde ciddi olmayı yüzümü ciddi bir ifadeye sokmayı ogrendım ama çok güleçimdir.
güleç olmakta iletişimde sıkıntı ınsanlar daha laubali olabılıyor yada ciddi birine nazaran seni daha az umursayabiliyor
en ıyısı ortamına göre olmak

normalde bebek yüzlüyüm ama aynı zamanda soguk bir tarzim vardir..:)
tabi kisiye göre muamele ediyorum bazıları benden nefret eder bazıları ise bayılır.
ama genelde ilk tanistigim erkekler masum ve mesafeli derler, kızlarda buz gibi ve sessizsin derler.
bilemedim:)

Ciddiyi işaretledim ama nerede olduğuma göre değişir.
Rahat olduğum yerlerde, tanıdığım insanlarla güleçlikten şebekliğe kadar bir sürü çeşidim mevcut.
Ancak işte, samimi olmadığım ya da yeni tanıdığım insanların yanında gayet ciddiyimdir. Hatta beni tanımayan insanların ilk izlenimi mesafeli, soğuk olduğum yönündedir. Rahatsız değilim bu konuda. Herkesle canım cicim olmalara, gereksiz sevgi gösterilerine tahammül edebilen bir insan değilim zira. :101:

Güleç bir insanımdır fazlaca hem de. Yalnızca yolda yürürken ciddiyim bayaca, insanları korkutacak derecede :1:

Back