aynen katılıyorum ve artırıyorum ben babe marka nemlendiriciler kullanıyorum onlarında tavsiye ederimBioderma la roche posay avene gibi markalar kullanabilirsin dove gibi markalar cilt icin uretilmis yuzunde ileride sikinti cikarabilirler zaten uygun bir urun kullansan kuruma gibi bir problemin onune gecmis olurdu bunlar kozmetik agirlikli degil daha cok dermokozmetik doktorlarin recetelere yazdigi urunler
Günaydın,Arkadaşlar cildimde bir sıkıntı yok sivilce vs. ergenlik döneminde bile yaşamadım böyle bir sıkıntı.
fondoten kullanmıyorum,gün içinde bir allık kullanıyorum bir de göz makyajı yapıyorum.
Nivea tüylenme yapıyor diye duymuştum, bir ara dove kullandım ama duştan sonra ve gün içinde makyajdan önce kullanabileceğim bir nemlendirici arıyorum yağlandırmayan...
Önerileriniz nelerdir?
Cildim yağlı değil,yıkayınca kuruyor ... normal cilt tipi.
Doğal önerileri de alabilirim arkadaşlar, açıkçası aman aman kozmetik ürünü sürmekte istemiyorum.
Gerçekten güzel bir ürün bence denemelisiniz fiyat olarak ta uygunArkadaşlar cildimde bir sıkıntı yok sivilce vs. ergenlik döneminde bile yaşamadım böyle bir sıkıntı.
fondoten kullanmıyorum,gün içinde bir allık kullanıyorum bir de göz makyajı yapıyorum.
Nivea tüylenme yapıyor diye duymuştum, bir ara dove kullandım ama duştan sonra ve gün içinde makyajdan önce kullanabileceğim bir nemlendirici arıyorum yağlandırmayan...
Önerileriniz nelerdir?
Doğal önerileri de alabilirim arkadaşlar, açıkçası aman aman kozmetik ürünü sürmekte istemiyorum.
Gerçekten güzel bir ürün bence denemelisiniz fiyat olarak ta uygun
Bence de bu markalar güvenilir. Bodyshop ürünleri kullanıyorum ben, çok memnunum. Özellikle gözaltı kreminin farkedilir sonuçları oldu. Fiyatları ortalama. Ben 3 al 2 öde kampanyasından yararlaniyorum hep, daha hesaplı oluyor.Bioderma la roche posay avene gibi markalar kullanabilirsin dove gibi markalar cilt icin uretilmis yuzunde ileride sikinti cikarabilirler zaten uygun bir urun kullansan kuruma gibi bir problemin onune gecmis olurdu bunlar kozmetik agirlikli degil daha cok dermokozmetik doktorlarin recetelere yazdigi urunler
Bence doğal ürünler kullanmalısınız. Farmasi doğal yüz kremi( Natural Face Cream/Nourishing&Regenerating) uzun zamadır kullandığım bi krem. Benim cildim yağlı olmasına rağmen her cilt tipine uyum sağlıyor. Göz çevremi de nemlendirmede kullanıyorum.Gayet memnunum :)Arkadaşlar cildimde bir sıkıntı yok sivilce vs. ergenlik döneminde bile yaşamadım böyle bir sıkıntı.
Önerileriniz nelerdir?
Inşallah olumlu sonuçlar alırsın :)Vichy idealia aldım, yağlandırmadan yumuşacık yaptı 1 haftadır kullanıyorum. 1 ay sonraki durumunu merak ediyorum.
Arkadaşlar cildimde bir sıkıntı yok sivilce vs. ergenlik döneminde bile yaşamadım böyle bir sıkıntı.
Önerileriniz nelerdir?