Cilt Bakımı Ürünleri Yüz için nemlendirici krem önerileri?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
Arkadaşlar cildimde bir sıkıntı yok sivilce vs. ergenlik döneminde bile yaşamadım böyle bir sıkıntı.
fondoten kullanmıyorum,gün içinde bir allık kullanıyorum bir de göz makyajı yapıyorum.
Nivea tüylenme yapıyor diye duymuştum, bir ara dove kullandım ama duştan sonra ve gün içinde makyajdan önce kullanabileceğim bir nemlendirici arıyorum yağlandırmayan...
Önerileriniz nelerdir?
Cildim yağlı değil,yıkayınca kuruyor ... normal cilt tipi.
Doğal önerileri de alabilirim arkadaşlar, açıkçası aman aman kozmetik ürünü sürmekte istemiyorum.

Clinique in her cilt tipine göre, güzel nemlendiricileri var. standlarına uğrarsanız analiz yapıp cildinize uygun bir ürün önerirler ben de kullanıyorum tavsiye ederim :) Biraz daha uygun fiyatlı olarak da Amway ürünlerine bakabilirsiniz

clinique kullanıyorum şuan yüz ve göz nemlendiricisinde memnunum, ama daha uygun fiyatlı olarak loreal'in skin perfection serisini önerebilirim.

Bioderma la roche posay avene gibi markalar kullanabilirsin dove gibi markalar cilt icin uretilmis yuzunde ileride sikinti cikarabilirler zaten uygun bir urun kullansan kuruma gibi bir problemin onune gecmis olurdu bunlar kozmetik agirlikli degil daha cok dermokozmetik doktorlarin recetelere yazdigi urunler

aynen katılıyorum ve artırıyorum ben babe marka nemlendiriciler kullanıyorum onlarında tavsiye ederim

Neutregeune oneriyorum ben cok memnun kalmistim su bazli nemlendiricileri.

Günaydın,

Tamamen doğal bir ürün.Katkı maddesi yok ben memnunum..İsterseniz bir deneyin...

Eklentiler

• a8b026686666556a018fbd3d7cdcfb1d.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 1.692
Gerçekten güzel bir ürün bence denemelisiniz fiyat olarak ta uygun

Eklentiler

• FB_IMG_1425493685922.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 1.308
Bence de bu markalar güvenilir. Bodyshop ürünleri kullanıyorum ben, çok memnunum. Özellikle gözaltı kreminin farkedilir sonuçları oldu. Fiyatları ortalama. Ben 3 al 2 öde kampanyasından yararlaniyorum hep, daha hesaplı oluyor.

Bence doğal ürünler kullanmalısınız. Farmasi doğal yüz kremi( Natural Face Cream/Nourishing&Regenerating) uzun zamadır kullandığım bi krem. Benim cildim yağlı olmasına rağmen her cilt tipine uyum sağlıyor. Göz çevremi de nemlendirmede kullanıyorum.Gayet memnunum :)

Vichy idealia aldım, yağlandırmadan yumuşacık yaptı 1 haftadır kullanıyorum. 1 ay sonraki durumunu merak ediyorum.

BEPANTHOL ÖNERIRIM BEN KULLANIYORUM MEMNUNUM ARKO NIVE DOVE VS.GIBI BU TUR EL KREMLERINI YUZE UYGULAMAYIN MAHVEDIYOR KARARTMA ESMERLESME YAPIYOR BEBEKSI DOKUSUYLA BEPANTHOL BIR NUMARA SADECE ECZANELERDE SATILIYOR VE GUVENILIR

Bence bu ara hem nemlendirecek hem de makyaj altına kullanılacak en iyi şey, güzel yapılı kokusuz ve az yağlı bir güneş kremi diye düşünüyorum. Cildi korumak gerek. Elimden geldiğince ben kullanmaya çalışıyorum ama keşke daha önce başlasaydım. beyaz tenli olduğum için leke oluşumuna pek müsait. Daha Önce SOLENTE marka güneş kremi kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile makyaj altına uygulayabilirsin demişti. Ama fiyatı 79 gibi bişeydi. Daha uygun bir tane arıyorum şu an :)

Ben son zamanlarda sudocrem kullanıyorum eczanelerde satılıyor diye biliyorum. Bebek bakım kremi olarak geçiyor gece yatmadan cildime uygulayip uyuyorum sabaha yumuşacık bir cilt

garnier in köpük formunda bir nemlendiricisi var karma ciltler icin..çok güzel ferah bi his veriyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…