Lazer Epilasyon Yüz için lazer?

Eyluul_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
84
6
merhaba favorilerimle çenemin altı resmen birleşti simsiyah kalın kıllar bunlardan kurtulmak için lazer yaptırmak istiyorum fakat geçiyor mu tamamen kurtulabilirmiyim yoksa bu ayva tüyler falan hepsi daha berbat olmasın ? öneriyormusunuz

Bende yüzüme gidiyorum, özel hastanede dermatolog gözetiminde. Alex yapıyorlar benim cildime uygun olarak.. İlk halinden eser yok, 1 haftaya dökülüyor, nokta nokta çıkınca da belli de olmuyor. Ben bikere arayı açıp 2 ay gidememiştim çıkmışlardı ama eskisi gibi değil. Tabi ilk zamanlarda olmuştu bu..

Yani ağda vs ile mahvedeceğine cildini, lazere gitmelisin. Sonduza kadar bitmese bile giderdim ben, çıkmış nokta nokta halleri bile göze batmıyor.

peki istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı acaba

iğneli epilasyon bölümünü okumalısınız, herkes yüze lazerle başlayıp senelerce bunu çeken insanlar. ben bıyıkla başladım boyuna kadar indi. 6-7 sene lazere gittim yüz bölgesine. şimdi iğneliye başladım. bölge bölge sizde, bu çok daha iyi bence, yolun başındayken direk iğneliye gidin. alex kesinlikle vurdurtmayın, istanbulda en iyi denilebilecek hastanelerle ben bu yüzden davalık oluyodum. öneride buluniyim dedim. :)

Yüz bölgesi için vortex cihazıyla başladım. Özlelikle alın bölgem çok kötüydü. Şimdi çok rahatım. İyice azaltıp iğneliye başlarız demişti estetisytenim. Öyle de yapabilirim. Gerçi bu şekilde giderse iğneliye gerek de kalmayabilir.

Eğer sorun ediyorsanız gerçekten kafaya takmaya değmez. Sizi yakmayacak birine düzgün bir şekilde yaptırıp kurtulun. Bir de yüz için lazere başladıktan sonra kesin olarak güneş kremi kullanmayı ihmal etmemeniz gerekiyor.

iğneli epilasyon kısmına girip okuyun bence, herkesin bu konudaki deneyimini okursunuz, bir çoğu lazerden pişman olduğu için iğneliye başladı, bende de öyle oldu. 8 sene gittim yüze, bıyıkla başladım boyuna kadar yayıldı. kesinlikle önermem.

şuan ne durumdasınız. Ben iğneliye gidiyorum ama öyle yoğun ince tüyler ki hep iz kalıyor. Bu cihazı yeni duydum . İlk buna başlayıp sonra iğneli yapmayı düşünüyorum. Ama bunu yapmadığımız zamanlarda ilerde yine aynı şekilde mi çıkıyor . Ipl bir cihaz olduğu için yine aynı şekilde çıkacağını düşünüyorum . Sizin durumunuz nedir şuan . Üzerinden bayağı bir zaman geçti sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…