• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz için lazer epilasyon

gunesli8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
4
0
1
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar, Ben alexandrite candela ile yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum beş seans oldu, baya inceldiler fakat şu anda farklı bir merkezde yaptırmak durumundayım başka bir şehirde olduğum için bu merkezde bir çok cihaz kullanıyorlarmış fakat candela yok alex in başka bir modeli bir de diod var aklımda kalan diod için ne dersiniz? Tekrar kalınlaşmasından ve çoğalmasından korkuyorum. Yardımcı olabilir, fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Ben de alexsandirite ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım. Daha dün ilk seansıma girdim. Benim özellikle favori bölgemdeki kıllar sakal gibiydi. Ama yanak, elmacık kemiklerim ve boynumda hafif yani ince tuyler var. Buralara atış yapmadı çoğalmasın diye. Alex ince tuyleri çoğaltıyormuş. Ama ben bu ince tuylerden de rahatsızım . Nd-yag lazer cihazı da var bu klinikte. İnce olanlara bu cihazla atış yaptırsam bi sorun olur mu ya ? Yuzumde tek tel tuy kalsın bile istemiyorum.

Ben de alexsandirite ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım. Daha dün ilk seansıma girdim. Benim özellikle favori bölgemdeki kıllar sakal gibiydi. Ama yanak, elmacık kemiklerim ve boynumda hafif yani ince tuyler var. Buralara atış yapmadı çoğalmasın diye. Alex ince tuyleri çoğaltıyormuş. Ama ben bu ince tuylerden de rahatsızım . Nd-yag lazer cihazı da var bu klinikte. İnce olanlara bu cihazla atış yaptırsam bi sorun olur mu ya ? Yuzumde tek tel tuy kalsın bile istemiyorum.
Merhabalar bende ilkkez yuzume lazer yaptirdim.ince tuyler için igneli epilasyonj öneriyolar genelde

Back