İğneli Epilasyon Yüz İçin İğneli Epilasyon Yaptıranlar

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.263
689
373
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar pendikte dün bi merkezle görüştüm iğneli epilasyon için. Yüzümdeki tüylerin çok olmasından dolayı iğneli epilasyon yapılamayacağını, bazı aradaki siyah tüylere yapılabileceğini söyledi. Kesinlikle iğneli epilasyon olmaz lazer yapalım ama lazerle de önce çoğalacak sonra dökülecek yıllar sürer dedi böyle bir duyum aldınız mı? Böyle bir şey yaşadınız mı lütfen bana yardımcı olun teşekkür ediyorum

Uğraşmak istememişler veya ince tüyleri alabilecek tecrübe ve becerileri yok. Siz moralinizi bozmayın, başka bir yer araştırın. İstanbul'da iğneli epilasyon yapan pek çok isimden bahsediliyordu forumda.

merhaba sevgi benimde yüzüm cok yogun suanda ilk önce lazer epilasyon yaptirdim 15seans kadar hic bir ise yaramadi daha cok yayildi yuzumun heryerine hem psikolojik olarak hemde maddi olarak cok zarar gordum 2yıldan .4aydir lazeri biraktim igneli epilasyon icin arastirma yaptim 2yer ile gorustum sana soylenenin aynisini soylediler igneli olmaz lazere baslatalim azalinca igneliye gecelim dediler ben kafama koydugum icin tum sorumlulugu alarak bugun igneli epilasyon yaptirdim bölge cok yogun oldugu icin 1seansi 2ye böldük bugun kalınları yaptirdim 18subattada inceler ici gidicem toplam 36dk sürdü dksı 2tlydi ignesi 15tl toplam 87tl odedim diger seansimdada muhtemelen bu sekilde olur cildim cok hassas daha once sivilce tedavisi gordum hapla onun icin puruzsuz cildim hassas ama bisey oldugunda cabuk toparliyor bugun öglen yaptirdim ilk basta cok fazla şişti kıl kökleri antibiyotik krem kullandim bepanthen kullanmayi tercih etmedim cabuk iyilesmesi icin daha sonra 2 3saat gecti şişlik indi igne yerleri yavas yavas kabuklandi siyah nokta gibi duruyor suanda bu sekilde yuzum gün gectikce iyilesicegine inaniyorum eger ki izler kalmazsa gecerse devam edicem eger kalirsa bidaha gitmicem bitek bu yöntem kalmisti denemedigim oda aklimda kalmasin dedim bence sende kimseyi dinleme gercekten bu isin uzmani olan biyerden yararlanmani tavsiye ederim ben yine gelismeleri yazarim zaman gectikce umarim kısa zamanda kurtuluruz bu durumdan

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende lazere 15 seans gittim dediğim gibi hiç bir faydasını göremedim daha çok yayılma oldu banada aynı sekilde iğneli epilasyon yaptırcagım yer yara olur heryeri iz kalır dedi ben tüm sorumluluğu aldım oluşan yaralara iyi baktığım sürece bir problem olcagını sanmıyorum hiç aksatmıyorum bakımını makyaj maske vb asla kullanmıyorum şuanda 3. günüm kabuklar küçüldü kendi kendine düşmesini bekliyorum çok fazla emek harcadım yüzüm için gerçekten artık bıktım yani çok iyi araştır eğer gerçekten kararlıysan canım iyi ve güvenilir biyer olsun sağlıklı günler dilerim :)

Bugun igneli epilasyon ucuncu seansa gittim ama kadin killari cekerken hissetim bilemedim sizde hissediyormusunuz

Merhaba ben de
Yüz. Bölgesi için. igneli epilasyona başlamak Istiyorum nisan ayi başlamak için gec bir zaman midir? Bir de özel hastanede işlem yaptıran varsa, her igneli epilasyona gidildiğinde muayene ücreti de ödüyor muyuz yoksa dk basina ücreti ödeyip cikiyor muyuz? Tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Ben de haftaya icin randevu aldim Benim gittigim kisi baslamak icin gec dedi Yaza az kaldi ve yazin yapmiyorum riskli. Simdi baslariz yaz gelince birakinca eski usulunuzde alirsiniz anlami kalmaz. Kasim gibi baslasak cok iyi olur bu aylarda biter dedi..

Çok teşekkür ederim yaz mevsiminde güneşten leke kalma ihtimali oluyor diye heralde gec kaldik ben herhangi bir işlemle daha once almadim almıyorum ama yine de başlamak için yanlis zamandayiz

Çok teşekkür ederim yaz mevsiminde güneşten leke kalma ihtimali oluyor diye heralde gec kaldik ben herhangi bir işlemle daha once almadim almıyorum ama yine de başlamak için yanlis zamandayiz

Ama bakin is degisir :))
Ben konusmanin devaminda daha once hic almadigimi yani ilk kez aldiracagimi soyleyince o zaman baska dedi :) Daha once hic almadiysaniz yaza kadar yapabildigimiz kadar yapariz zaten ilk yapista bile azalip incelecek. yazin almasak bile bir sey olmaz cunku zaten onceki halinize gore az olmus olacak dedi.
Yani sizin icin de gec olmus olmaz belki de :)

Valla çok sevindim :) sagolun siz nasıl bir yere gidiyorsunuz ben eskisehirdeyim güvenilir bi yer bulamadim

Valla çok sevindim :) sagolun siz nasıl bir yere gidiyorsunuz ben eskisehirdeyim güvenilir bi yer bulamadim

Ben de istnbuldayim. Forumlardan okudugum kadariyla sadece igneli epilasyon yapan yerler onerilmis genelde. Ona dikkat ediyorum. Ve bulundugum cevrede tavsiye edilen yerlerle konusuyorum. Kafam hala cok karisik

Merhaba, benim de yer tavsiyesine ihtiyacim var. Daha once lazerden agzim yanmisti tekrar hata yapmak istemiyorum siz hangi semtlerdearastiriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…