Yüz için hangi epilasyon çeşidi

tatliburun

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
Ankara
merhaba sayın forum üyeleri 19 yaşındayım ve 2 ay sonra üniversiteye başlıycam nasıl desem bilmiyorum ama benim kaşlarım kalın yani biraz daha eklesem ido tatlıses olacak o derece ve elmacık kemiklerimde bile kıl çıkıyor :26: 2 ay sonra üniversitede böyle dolaşmak istemiyorum kaşlarımı 2 ay içinde kökten kurtulacak biçimde inceltmek istiyorum.
Diod lazer ve iğneli epilasyon arasındayım hangisini tavsiye edersiniz birde Ankara'da oturuyorum önerebileceğiniz bir yer varmı ?

Son düzenleme:
canım bende 19 yaşındayım bende yüzümdeki kıllardan çok şikayetçiyim. lazeri araştırdım yüz lazeri çok uzun sürüyomuş şuanda başlasan bile 1 sene rahat sürer ünide pek işine yaramaz yani. iğneliyi de araştırdım oda iz bırakıyomuş yüzde hele ki beyaz tenliysen hiç bulaşma derim. en güzeli sirle almak. ben sire başladım yaklaşık 6-7 ay önce ve kıl köklerim zayıfladı biraz eskisi kadar sert çıkmıyo. bide ben çok beyaz tenliyim ve kıllarımm çok siyahtır benim kıl çıkmadan ucu görünse bile çok berbat bi görüntü oluyo. birde inat benim kıllarım kolayda çıkmıyolar önce sirle tüm yüzümü aldırıyorum sonra iple üstünden geçiyo 2 hafta sonra yeni yeni çıkmaya başlıyo. siri tavsiye ederim.

canım bende 19 yaşındayım bende yüzümdeki kıllardan çok şikayetçiyim. lazeri araştırdım yüz lazeri çok uzun sürüyomuş şuanda başlasan bile 1 sene rahat sürer ünide pek işine yaramaz yani. iğneliyi de araştırdım oda iz bırakıyomuş yüzde hele ki beyaz tenliysen hiç bulaşma derim. en güzeli sirle almak. ben sire başladım yaklaşık 6-7 ay önce ve kıl köklerim zayıfladı biraz eskisi kadar sert çıkmıyo. bide ben çok beyaz tenliyim ve kıllarımm çok siyahtır benim kıl çıkmadan ucu görünse bile çok berbat bi görüntü oluyo. birde inat benim kıllarım kolayda çıkmıyolar önce sirle tüm yüzümü aldırıyorum sonra iple üstünden geçiyo 2 hafta sonra yeni yeni çıkmaya başlıyo. siri tavsiye ederim.

canım sanırım haklısın bende beyaz tenliyim ablam lazer işine felan girme radyasyon cildine zararlı olabilir diyor bende buğday tenliyim ve dediğin gibi en ufak siyah nokta bile direk belli oluyor.
acaba cımbız yada sir ağdayla alıp sonra epilixir sürsem nasıl olur ?

canım sanırım haklısın bende beyaz tenliyim ablam lazer işine felan girme radyasyon cildine zararlı olabilir diyor bende buğday tenliyim ve dediğin gibi en ufak siyah nokta bile direk belli oluyor.
acaba cımbız yada sir ağdayla alıp sonra epilixir sürsem nasıl olur ?

cımbız kullanma çünkü bi zaman sonra cımbız iz bırakıyo,epilixir ne bilmiyorum ama kıl köklerini kaybetmek için hürrem sultan yağını araştırıyorum şuan ona başlamayı düşünüyorum sirle aldıktan sonra iple üstünden geçersin sonra hürrem yağını sürdün mü tamam :) inşallah işimize yarar yoksa bu gidişle kimse bizi eş diye almıcak askerlik arkadaşı niyetine yanlarında dolaştırırlar işte :D

Kızlar ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ve hiç iz kalmadı. ama işin ehli birisine yaptırmak şart. sirle azaldığını sanmıyorum. diğer tüyleri uyarmadan iğneli ile kurtulun ama çok araştırıp iyi bir uzman bulun.

benimnde çenemde kıllar vardı, bir iki kere cımbızla aldım, sonra hadi ağdayla aldırayım dedim kuaförde ve sonuç berbattı. okul bittikten sonra uzasın hepsini birden aldırayım daha uzun süre kılsız durayım diyodum. ama kuaföre gitmeye bile utanıyodum. nerde kalmış insanların yüzüme bakması. harbiden kötü bi psikoloji. şubat sonunda diyot lazere başladım. çok teredütteydi. çünkü çoğaldı diyenler vardı. leke kaldı azalmadı diyenler vardı. ilk seans sonrası hiç bi fark yoktu. hatta uzmana dedim hiç bi fark yok diye. o da yavaş yavaş olcak dedi. en son 3. seansa gittim. haftasonu 40 gün olcak 4. seansa gitcem. randevuyu ertlemeyi düşünüyorum çünkü o kapkara sakal gibi kıllar şuan tüy oldu. çok mutluyum. cımbızla sirle uğraşmayın. ne çoğalma var nede leke. ama güneş olmasa bile her sabh o güneş koruyucusunu yüzüme sürüyorum. sadece iyi ve temiz bi yere gidin lazer için.

benimnde çenemde kıllar vardı, bir iki kere cımbızla aldım, sonra hadi ağdayla aldırayım dedim kuaförde ve sonuç berbattı. okul bittikten sonra uzasın hepsini birden aldırayım daha uzun süre kılsız durayım diyodum. ama kuaföre gitmeye bile utanıyodum. nerde kalmış insanların yüzüme bakması. harbiden kötü bi psikoloji. şubat sonunda diyot lazere başladım. çok teredütteydi. çünkü çoğaldı diyenler vardı. leke kaldı azalmadı diyenler vardı. ilk seans sonrası hiç bi fark yoktu. hatta uzmana dedim hiç bi fark yok diye. o da yavaş yavaş olcak dedi. en son 3. seansa gittim. haftasonu 40 gün olcak 4. seansa gitcem. randevuyu ertlemeyi düşünüyorum çünkü o kapkara sakal gibi kıllar şuan tüy oldu. çok mutluyum. cımbızla sirle uğraşmayın. ne çoğalma var nede leke. ama güneş olmasa bile her sabh o güneş koruyucusunu yüzüme sürüyorum. sadece iyi ve temiz bi yere gidin lazer için.

peki canım 2 ayda diod lazer etkili olurmu ki ?

peki canım 2 ayda diod lazer etkili olurmu ki ?

ilk gittiğimde şubattı. 20 gün sonra kontrol atışına gittim. bi ay sonra 2. seansa gittim. yani bu süreç 2 aylık bi zamandı. açıkçası kapkara ve simsiyahtı çenem. bi işe yaramıcam diye düşündüm. ama 2. seansttan sonra ciddi anlamda azalmaya başladı. 3. seans bitti benim. haftasonu 4. seansa gitçektim ama ertledim. ihtiyç duymuyorum. ve de çok 3-4 tane koyu renk kıl çıktı. diğerleri belli belirsiz. lazere başlamadan önceki zamnı düşünüyorumda sert, siyah sakllarım vardı resmen:( verdiğim en isabetli karar oldu. bence böle bi sorunun varsa zamn kaybetmeden başla. ama düzgün bi yer olsun ona dikkat et.

merhaba sayın forum üyeleri 19 yaşındayım ve 2 ay sonra üniversiteye başlıycam nasıl desem bilmiyorum ama benim kaşlarım kalın yani biraz daha eklesem ido tatlıses olacak o derece ve elmacık kemiklerimde bile kıl çıkıyor :26: 2 ay sonra üniversitede böyle dolaşmak istemiyorum kaşlarımı 2 ay içinde kökten kurtulacak biçimde inceltmek istiyorum.
Diod lazer ve iğneli epilasyon arasındayım hangisini tavsiye edersiniz birde Ankara'da oturuyorum önerebileceğiniz bir yer varmı ?

Kesinlikle iğneli epilasyonu tavsiye ediyorum. Ama onu da kışın yaptırman gerekiyordu. Benim gittiğim yer yazın yapmıyor leke kalma ihtimali olduğu için.

Son düzenleme:
Ben de alexsandirite ile yüzüme lazer yaptırmaya başladım. Daha dün ilk seansıma girdim. Benim özellikle favori bölgemdeki kıllar sakal gibiydi. Ama yanak, elmacık kemiklerim ve boynumda hafif yani ince tuyler var. Buralara atış yapmadı çoğalmasın diye. Alex ince tuyleri çoğaltıyormuş. Ama ben bu ince tuylerden de rahatsızım . Nd-yag lazer cihazı da var bu klinikte. İnce olanlara bu cihazla atış yaptırsam bi sorun olur mu ya ? Yuzumde tek tel tuy kalsın bile istemiyorum.

ya da diod kullanan başka kliniğe mi gitmeliyim ??

Back