• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz görümlüğü

İstemeyi unuttum ben onunda aklına gelmemiş gelinliğimi bile eşim çıkarmadı herşey doğaçlama oldu. Sabah 7 de kkuaföre gidip akşam 8 de eve girince direk görümceme 5 dk.içinde soydurdum zor yetiştim tuvalete.

1 bilezik fazla istedim :1: Düğünde takılanların aynısından 1 tane daha aldı. Bizim düğün başka şehirde oldu, ilk gün otelde kaldık o yüzden altını otelde bırakamayacağımız için önceden taktım :27:

Benimki kilitli bilezik almisti ;) hersey geri satiliyor ev icin filan ama o tarz seyler degeri düstüğü icin kaliyor.. Esime keske normal alsaydin dedim olmaz bu hatira kalcak dedi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu sıralar çerçeveli çeyrekli kolyeler moda :D istenebilir....

hangisi canim. Degisik modelleri var. Gecen gun birisinde su damlasi seklinde gordum cok hosuma gitti.

Bende esimden tek tas pirlanta istemistim. normal altin tektasim vardi ama gonlum pirlantadaydi.

hepsi canım içine çeyrek yada osmanlı tuğrası konuyo hani.... çerçevenin birsürü değişik seçeneği var . damla yuvarlak taşlı taşsız büyük küçük.... bulabildiğim örnekleri ekliyorum. tabi bunlar pırlanta değiller.

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 2.938
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    3 KB · Görüntüleme: 735
  • pr_01_7744_max.jpg
    pr_01_7744_max.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 4.569
Bana bestas altin yuzuk aldi dün, dügünümüz de kismetse 2 ay sonra. Sari altin yüzügüm olmadigi için, asagidakini aldim :

IMG-20150128-WA0007.jpg
:nazar:

Ben Sakasina yupgorumlugu isterim demistim alacagini hic zannetmezdim ama elmas taslari olan bir bilezik almisti ☺️☺️

Back