• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz Germe Estetiği

hakikisonumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
4
3
1
55
Merhaba hanımlar, 15 gün sonra derin plan yüz germe estetiği ve göz altı- üst kapağı estetiği olacağım. Ankara da Ozan Bitik hocaya yaptıracağım ameliyatımı. Sizlerin değerli fikirlerini öğrenmek isterim. Daha evvel bu ameliyatı olmuş olanların yaşadıkları olumlu ve olumsuz tecrübelerinden faydalanmak isterim. Ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu, gerçekten bu maddi ve manevi sürece değer mi? Ameliyat sonrası tüm süreci bende sizlerle paylaşıyor olacağım..

Merhaba hanımlar, 15 gün sonra derin plan yüz germe estetiği ve göz altı- üst kapağı estetiği olacağım. Ankara da Ozan Bitik hocaya yaptıracağım ameliyatımı. Sizlerin değerli fikirlerini öğrenmek isterim. Daha evvel bu ameliyatı olmuş olanların yaşadıkları olumlu ve olumsuz tecrübelerinden faydalanmak isterim. Ameliyattan sonra çok ağrı oluyor mu, gerçekten bu maddi ve manevi sürece değer mi? Ameliyat sonrası tüm süreci bende sizlerle paylaşıyor olacağım..
slm
sanırım Ozan Bilik e yüz germe oldunuz
ben de onu aradım
yardımcı olur musunuz sonuç işlem fiyat neydi fln
ön görüşme için 200 istediler foto gönderdim tam yüz germe içi 23,500 dedi
hemen dönerseniz çooooook sevinirim siteye pek giremiyorum e-milim
gunerercan@yahoo.com
yaşasın kadı gücü

Back