Merhaba arkadaslar, Daha oncede boyun germeyle ilgili konu acmistim burda ama pek umdugumu bulamadim o yuzdrn bu sureci olmak isteyen arkadaslarla paylasmak istedim ben 37 yasindayim ama naparsam yapim gidi bolgem hic gitmedi ve okadar taktimki oraya iyice berbat ettim daha oncesinde 2 gidi lipo ve boyun germe yaptirarak iyi olacak derken dahada kotu oldu cunku dogru doktoru bulamadim heralde buda benim sanssizligim ama dururmuyum hayir taktim gidiya jilet gibi olacak gidi lipo iyice mahvetyi deformlar cok olustu oyuk oyuk ne kadar masajda yaptirsam gitmedi boyun germe yaptirdim kulak onum arkam hep kirmizi izler kaldi ve kulagimi bitisik diktikleri icin asagi cekiyor gibiydi yani sacimi topladigimda ameliyat oldum diye bas bas bagiriyodu izler resmen ve boynumun bir tarafi diger tarafa gore daha sarkikti bende tekrar ameliyat olmaya karar verdim ve 9 gun once cumartesi bu ameliyati oldum kaslarim ve gozlerimdede dusukluk oldugu icin endoscopik kas kaldirmada yapildi hangi doktora sorduysam hepsi derin plan yuz germe dedi ve bende birinde karar kilip yaptirdim yani bana derin plan orta yuz germe alt yuz germe boyun germe endoscopik kas kaldirma ve burun revizyon yapildi hepsi ayni anda ameliyatim 7 saat surmus cumartesi sabah 08:20 girdim 15:10 cikmisim
Son düzenleme: