Yuz germe ameliyati korkusu

kelebek8

hiçbişey eskisi gibi deil
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
876
46
318
Merhaba arkadaslar.29 temmuz da yuz germe ameliyati olacagim.saka germe orta yuz gidi germe dudak kaldirma hepsi bir arada.cok korkuyorum.yanlis sonuclarla karsilasmaktan.hatalar olusmasindan.ya simdiki halimden cok daha kotu olursam dusuncesinden kurtulamiyorum.birde morluk sislik hemen gecer mi.cok agri olur mu.aklimda deli sorular.acaba vaz mi gecsem.desteklerinizi tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
Daha once ip aski yaptirdim.tutmadi.yuzum agirmis.doktorun soyledigine gore.simdi ameliyat oluyorum.cevremkilerin sen cok takiyorsun ne var bunda herkes yaslaniyor cumlesini duymaktan da hic hoslanmiyorum.
Siz ameliyat oldugunuzu soylemek istemediginiz kisilerle karsi neler soylediniz.

Merhaba. Senin kararın. Sen böyle seviyorsun hiç kimseyi ilgilendirmez. İnsanlar aynı değil. Bende yaşlanmayıı sevmeyenlerdenim. Öyle konuşanlar yaşlanmaya devam etsinler. Ben ip askı yaptırmadım ama asla yaptırmam. Çünkü kalıcılığı yok. Ayrıca cildin elastikiyetini bozacağını düşünüyorum. Nasilki bir lastiği uzun süre gergin tutup bırakırsak evsafı bozulur. Cilde de aynen öyle. Ameliyat en radikal olanı. Ciddi ihtiyacın varsa korkma . Morluk şişlik olacak tabiki. Yüzde sarkma var mı ? Gıdı germe derken boyunda mi gerilecek ? Mümkünse özelden yandan ve önden resim atabilirsin. İstersen fikrimi derim.

Valla bende bir yildir sizinle ayni durumdayim yuzlerce doktor arastirdim bu forumu hatim ettim artik midem bulaniyor yazilari okumaktan. Teknikler yorumlar memnuniyetsizlikler icim sisti. Yuz konusu vucut gibi degil gizleyemezsin doktorlarda bir garip burda okudugum cogu doktor ameliayta kadar melek sonra ortada yok. Siz kime olacaksiniz si diden gecmis olsun dilerim

Ali cemal yilmaza olacagim.ameliyati.olumsuzluklardan bende korkuyorum.keske gelecekteki halimi gorebilsem.

selam bende yüz germe ameliyatı olucam yazınızı yeni gördüm şuan ne durumdasınız memnunmusunuz tavsiyeniz nedir durumu paylaşırsanız sevinirim❤

Ali cemal yilmaza olacagim.ameliyati.olumsuzluklardan bende korkuyorum.keske gelecekteki halimi gorebilsem.

Ameliyat oldunuzmu sonuclari paylasirmisiniz lütfen?
Ameliyat oldunuzmu? Sonuclari paylasirsaniz memnun olurum

smas high orta yüz ve boyun germe ameliyatı oldum Dr serdar Altun'a. 4. Günüm, yazıp resim koymaya başladım, konu açtım.

O kadar normal bir korku ki bu bende çok korkuyorum değmezmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…